God Jul!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 23. Des 2023

Året 2023 har vært et begivenhetsrikt år for Kjelsås Fotball. Vi har økt i antall aktive spillere - det yrer av positiv fotballglede fra 5-åringene til Old Boys & Girls. Vi har opplevd enorme folkefester her på Oslos Tak. I 2023 har Kjelsås både som klubb og sted blitt satt på kartet i et omfang som vi kanskje har aldri sett maken til tidligere. Dette gjennom cupbragdene A-laget herrer stod for. Ingenting av dette hadde vært mulig uten den fantastiske frivilligheten og hverdagsheltene vi har i fotballgruppa vår. Tusen takk! 


Publikumsrekord, cupheltene og topp- og bredde

Julenissen kom tidlig og overraskende til Kjelsås Fotball i år. Han kom faktisk midt på sommeren og han hadde med seg mange og uventede gaver. I idrett er det lov med medgang, og det har vi hatt i bøtter og spann i år. Det ble til slutt en semifinale mot Molde FK i cupen for A-laget, med publikumsrekord på Grefsen stadion. Prestasjonene i cupen ga mange fine opplevelser for små og store på Oslos Tak. På disse arrangementene opplevde vi en stor entusiasme, blant annet fra spillerne og foreldre i barne- og ungdomsfotballen. Heltene på A-laget viste at alt er mulig. Det er lov å drømme her på Kjelsås.

I både serien, og ikke minst i cupen, har vi sett viktigheten av forholdet mellom eldre og yngre spillere. Hvordan topp henger sammen med bredde for å muliggjøre et godt og utviklende klubbmiljø på alle nivåer. Vi har sett verdien av å ha lokale rollemodeller. 11 spillere i A-stallen var fra egen avl. Det er helt i særklasse i norsk fotball, og det skal vi være stolte av!


Kjelsås – En utviklingsklubb

 «Utviklingsklubb» blir vi kalt blant mange rundt om i fotball-Norge. Vi tror at dette året har vært med å bygge opp under dette. I de senere årene har vi levert veldig mange spillere til Eliteserien og OBOS-ligaen, 2023 har vært intet unntak. En skal ikke glemme at dette er en ganske så viktig del av vår økonomi, dog uten at det blir budsjettert. Hyggelig å registrere er at det også tildeles heder og ære til våre trenere som har en viktig del av æren for dette. Vi håper vi kan fortsette med å være en respektert utviklingsklubb i norsk fotball - både på jente- og guttesiden. 

I barne- og ungdomsfotballen har det vært stor og god aktivitet gjennom 2023. Det er rørende å gå forbi Myrerjordet en ukedag å se det myldrer av fotballglede fra jentene og guttene våre. Kjelsås Barnecup og Jentedagen var nye aktiviteter i år. Begge disse aktivitetene var absolutt vellykkede, og skal utvikles ytterligere i året som kommer og gjøres til «faste» arrangementer. I barnefotballen har vi kull på langt over 100 aktive spillere, og vi vokser i antall medlemmer. Med bebyggelsen på Frysja tror vi ikke det blir færre i årene som kommer. Vi skal gjøre alt vi kan for å ta alle som vil spille fotball imot med åpne armer i Kjelsås.  


Flest mulig - lengst mulig, jentefotball og lavere treningsavgift 

Det er en stor utfordring å beholde spillere lengst mulig. Det er ikke bare Kjelsås Fotball som sliter med dette. Styret har derfor «omorganisert» litt for å styrke arbeidet blant barn og unge. Et viktig fokusområde er at vi ønsker så mange som mulig med, og det lengst mulig. En spesiell oppmerksomhet rundt jentefotballen skal gjøres i årene som kommer – vi ønsker at jentene også kan spille seniorfotball i Kjelsås. Vi må ikke glemme å legge forholdene godt til rette for alle de som ønsker å bli best mulig med fotballen. Her har vi mye å gå på og kan bli bedre på mye. 

Treningsavgiftene skal være så lave som mulig, og for neste sesong vil de faktisk bli lavere enn i år. Dette takket være gavene fra fotballjulenissen kan vi gå inn i 2024 med mye positivitet for å bygge klubben videre.

Vi må være klar over at det ligger mange viktige oppgaver foran oss i årene som kommer. Det er stort potensial på alt vi gjør. Her trenger vi hjelp fra alle dere som ønsker å gjøre Grefsen/Kjelsås til et enda bedre sted å bo. Sammen får vi til mer. Vi setter alltid pris på de som tar kontakt for å bidra på den ene eller andre måten.


Nytt kunstgress, oppgradering av fasiliteter og Akademiet

Neste år skal kunstgresset på Grefsen Stadion skiftes, og med stor sannsynlighet skal tribunen skiftes ut med en ny. Det planlegges fra klubben å etablere en brakkerigg på stadion for å bedre på fasilitetene der til vi får et nytt klubbhus, forhåpentligvis før 2030. I 2025 skal etter planen kunstgresset på Myrerfeltet skiftes, så det er mange positive ting som skjer nå. Vi sysler også litt med en tanke/drøm om en hall i KjelsåsMyra.

Vi skal etter beste evne gjøre det vi kan for å heve kvaliteten på KjelsåsAkademiet og fotballskolene. Til dette er det nødvendig med kompetanse i klubbstyrte roller. Vi mener vi er godt i gang med å få inn nødvendig kompetanse de siste månedene, så for fremtiden vise om vi er dyktige nok. Det stilles stadig nye krav for å drive en god fotballklubb, og Kjelsås Fotball må utvikle seg i takt med disse.


Takk til alle fantastiske bidragsytere

Det er med takknemlighet og beundring vi ser engasjementet som preger klubben. Mange hundre trenere og ledere er i aktivitet på Myrerjordet, Stadion, Myra eller andre steder hver dag, uten godtgjørelse, til det beste for barna våre. Dere er en avgjørende del av klubben vår.

Det er med stor ydmykhet vi benytter denne anledningen til å takke alle spillere, trenere og ledere i klubben for flott innsats i 2023. Stor takk også til alle frivillige som bidrar i stort monn ved ulike arrangementer og på annen måte. Takk til supporterklubben Taket og Oldermannsligaen, som hele tiden er på ballen og bidrar. Og ikke minst en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere som stiller opp for oss og strekker seg langt for klubben vår.

Vi vil også benytte anledningen til å takke for tillit og samarbeid i Hovedstyret i Kjelsås IL.

Kjelsås Fotball ønsker på denne enkle måten å si tusen takk for en fantastisk sesong, og ønske dere alle en riktig god jul. Velkommen tilbake til organisert virksomhet over nyttår, 2024 skal bli et strålende år. Det er lov å drømme her på Kjelsås. Dette er Oslos Tak.


STYRELEDER - DAG VESTLUND
Kjelsås Fotball søker Sportssjef

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Nov 2023

Vil du lede utviklingen av fotballen på Oslos Tak? Vi etablerer en helt ny stilling som vil få en nøkkelrolle for det viktigste vi gjør i klubben, nemlig sport. Kjelsås Fotball søker Sportssjef i en 100% stilling. 

Arbeidssted: Grefsen Stadion, Oslo. 


Om Kjelsås Fotball  

Kjelsås er en tradisjonsrik klubb som holder til på Grefsen, Oslos Tak. Kjelsås Fotball tilbyr et svært givende arbeid med betydning for nesten 1000 barn og unge. Klubben har en sterk lokaltilhørighet, og tilrettelegger for aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vårt senior herrelag er en betydningsfull aktør i norsk 2. divisjon, og klubben har som uttalt målsetting å rykke opp til OBOS-ligaen på sikt. A-laget legger nå bak seg sin 43. sammenhengende sesong i toppfotballen, og skiller seg spesielt ut ved satsingen på unge spillere fra nærområdet. I årets spillerstall har vi imponerende 11 lokale Kjelsåsspillere. Kjelsås oppnådde denne sesongen en historisk NM-semifinale, noe som vitner om en klubb i kontinuerlig utvikling. 


Vi ser etter

Vi ser etter en utviklingsorientert sportssjef, som har evnen til å bygge gode relasjoner, innehar stor arbeidskapasitet og som finner motivasjon i å oppnå suksess. Stillingen rapporterer til administrativ leder. 

Vår nye sportssjef vil ha ansvaret for å sikre en helhetlig tilnærming til det sportslige arbeidet i klubben, fra oppstarten med 5-åringene i barnefotballen, og helt opp til seniornivå. Sportssjefen vil også jobbe mot vårt A-lag Senior Herrer, for å sikre at vi tar nye steg mot å bli en viktig utviklingsklubb i norsk toppfotball. Du vil eie og videreutvikle Sportsplanen, og sikre at vi etterlever den. 

Arbeidet vil skje i godt samspill med administrasjonen og sportslig organisasjon i klubben. Vi etablerer for øyeblikket flere nye sportslig roller - roller som vil ha et viktig ansvar for deler av vår aktivitet. Sportssjef vil være viktig for å få det beste ut av alle i den nye organiseringen og at vi oppnår målene vi setter oss.


Hovedoppgaver

 • Ansvarlig for å etablere og oppnå klubbens sportslige mål
 • Utvikle, vedlikeholde og lede klubbens sportslige organisasjon i tråd med klubbens verdier, mål og modell
 • Budsjett- og gjennomføringsansvarlig for spillerlogistikk
 • Ansvarlig for klubbens spillerutviklingsprogram
 • Ansvarlig for klubbens trenerutviklingsprogram
 • Sesongplanlegging i samarbeid med sportslig apparat
 • Leder av klubbens Sportslig Utvalg


Personlige egenskaper

 • Være søkende og oppdatert for at klubben utvikler seg videre
 • Engasjere og motivere til å utvikling
 • Ydmyk for innspill, men tydelig når det trengs for å komme videre
 • Stor arbeidskapasitet, drivende i gjennomføring og stå inne for beslutninger
 • Dyktig til å bygge tillitsfulle relasjoner internt og eksternt
 • Kunne identifisere seg med Kjelsås Fotball sine verdier

Stillingen blir lønnet etter avtale.


Søknadsfrist: 20.11.2023

Søknader behandles fortløpende. 

Søknader sendes til: Administrativ leder Martin Ovesen på martin@kjelsaas.no
Kjelsås Fotball inviterer til klubbnært Grasrottrener 1 kurs

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 23. Okt 2023

Kjelsås Fotball inviterer alle trenere til Grasrottrener 1 kurs den 18. og 19. november. Kurset blir avholdt i klubbhuset på Grefsen Stadion, og deltakerne bes om å holde av tidspunktet fra klokken 09.00 til 16.00 både lørdag og søndag. Klubben dekker kursavgiften. 


Kursbeskrivelse

Barnefotballens verdigrunnlag, planlegging av aktivitet og hvordan man veileder en fotballgruppe. 


Kurset gir kunnskap om:

 • Hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
 • Hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
 • Hvordan man skal opptre og veilede slik at alle skal trives
 • Hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring. De nasjonale rammeplanene er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene


For påmelding kontakt: arildno@kjelsaas.no

Påmeldingsfrist er søndag 5. november. 
Kjelsås Fotball søker Jentefotballansvarlig i ny 100%-stilling

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 20. Okt 2023

Brenner du for klubbutvikling generelt, og jentefotball spesielt? Da trenger vi deg på Oslos Tak. Vi søker nå etter en person som vil være sentral i å løfte jentefotballen i Kjelsås på tvers av årganger. 


Stillingen er tiltenkt som en 100%-stilling, og vil gi relevante oppgaver innen organisasjon og ledelse på klubbnivå. Kjelsås Fotball har i dag store jentekull i barnefotballen, men opplever et uønsket frafall i ungdomsfotballen. Vi har et stort potensial til å gi et godt tilbud til alle våre jenter; både de som vil nå langt med fotballen og de som har et lavere ambisjonsnivå. I Kjelsås Fotball ønsker vi flest mulig jenter, lengst mulig - og at de kan bli best mulig. 


Rollen vil defineres sammen med riktig kandidat, men disse oppgavene vil være et utgangspunkt:

 • Ansvaret for å løfte jentefotballen på tvers av årganger, primært fra ungdomsfotballen og opp
 • Jobbe frem en plan for å etablere seniorlag damer på sikt
 • Ansvaret for samarbeidsformer for at vi kan forbedre tilbudet vårt til alle jenter i klubben
 • Bidra inn på KjelsåsAkademiet, med dedikert fokus for å løfte tilbudet til jentene
 • Hovedtreneransvar for to jentegrupper: Jenter 13 år og U15-gruppe

Hos vil du bli del av at spennende fagmiljø og ta del i vårt trenerutviklingsprogram med blant annet mentorordning. Stillingen blir lønnet etter avtale.


Søknadsfrist: Snarest

Søknader behandles fortløpende. 

Søknader sendes til: Administrativ leder Martin Ovesen på martin@kjelsaas.no
Kjelsås Fotball søker hovedtrener til J2011

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Okt 2023

Kjelsås Fotball søker hovedtrener for jenter 2011. Som hovedtrener vil du ha gode muligheter til å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver. Treningene foregår på ettermiddagen. Stillingen er perfekt å kombinere med studier. 


Om laget: 

J2011 er en stor og ivrig treningsgruppe. Laget har en engasjert foreldretrenergruppe og flere bidragsytere. Som hovedtrener på J2011 blir du rollemodell og veileder for en fantastisk gruppe fotballspillere, og vi håper kandidaten ønsker å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås. Hovedtrener vil få oppfølging av treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt egen praksis og utvikling. 

Stillingen passer perfekt for deg som selv spiller fotball, er student, eller har en interesse for fotball, og som ønsker en ekstra inntekt. Det er også muligheter for å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver på akademiet. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke på denne spennende muligheten. 


Vi tilbyr:

 • Å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås
 • Å bli en del av et spennende fagmiljø
 • Frihet til å teste ut egne ideer
 • 4 til 5 aktiviteter i uken
 • En godt betalt stilling! 

Kjelsås Fotball holder til på Grefsen Stadion, nord i Oslo. Det er gode kollektivforbindelser til arenaen med både buss, trikk og tog i nærheten. 

Er du interessert? Ta kontakt med Arild Nøst Odland: 

E-post: arildno@kjelsaas.no eller Tlf: 980 14 236. 
Refleksjoner og omtalen etter cupsemifinalen - takk!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 29. Sep 2023

Bilde: Torshov Sport. Disse startet i cupsemifinalen mot Molde 27.09.23

Onsdagens semifinale endte med et knepent tap mot Molde. Når skuffelsen over tapet har lagt seg, sitter vi igjen med minnene fra en eventyrlig cupfest, publikumsrekord på Grefsen Stadion og ekstremt mye lidenskap og stolhet for stedet og klubben vår. Takk til alle som har bidratt 💙

Nesten 80 personer fra pressen var akkreditert til kampen. Det ga naturligvis mengder av oppslag om oss både før og etter kampen. Kontrastene mellom fasilitetene på Grefsen stadion og Aker stadion i Molde kunne knapt vært større. Dette har naturligvis også vært fokus i media. Og vi kunne ikke vært mer enig i at det er litt for stusselig på Grefsen stadion. Vi jobber intenst med og drømmer om bedre forhold for barn, unge og voksne her i Oslo Nord. Vi håper Oslo kommune ser den samme verdien av å tilby ordentlig anlegg. Vi er helt avhengig av dem, og håper de er ute etter gode løsninger. 

Vi takker for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått rundt arrangementet vårt. Vi har sikkert gjort feil, vi har lært mye - men basert på det vi har hørt, ble det håndtert veldig bra av en liten klubb tuftet på stort sett frivillighet. 

Omtalen vi har fått om hvordan vi forvalter ressursene våre og at vi har blitt en viktig utviklingsklubb i norsk fotball varmer kanskje mest. Prestasjonene og fokuset gjennom årets cup er ikke noe blaff, det skal gi oss motivasjon til å bygge klubben vår enda sterkere i fremtiden. Oppsummeringen fra Bertil Valderhaug i Aftenposten vil vi ta med oss som en inspirasjon for veien videre. Alt er mulig. Det er love å drømme her på Kjelsås. 

#detteeroslostak

Her er et utvalg av omtale i pressen de siste dagene: 

NRK

Aftenposten

VG

TV2

Dagbladet

Dagsavisen

Nordre Aker Budstikke

Eurosport

Nettavisen
BILLETTER SEMIFINALEN

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 13. Sep 2023

Onsdag den 27. september er det duket for en historisk semifinale i cupen mellom Kjelsås og Molde. Tidenes kamp spilles på Grefsen Stadion med avspark klokken 16:00. Billettene er nå tilgjengelige for kjøp. 


Billetter: https://kjelsaas.woow.no/#!/match/buy/355/


Bortesupportere tildeles 300 billetter, i tråd med kravet om billetter tilsvarende 10% av stadionkapasiteten. 

Sesongkortholdere har mottatt sine billetter i Kjelsås Fotball-appen. 

Ønsker du å søke om presseakkreditering? Trykk her for å registrere deg. 


Portene åpner 1 time og 30 minutter før kamp. Hovedtribunen forventes å fylles opp raskt, og en generell anbefaling er å være ute i god tid. 

Innganger på Grefsen Stadion. 

Hjemmesupportere/nøytrale går inn Engebråtveien, mens bortesupportere går inn ved port 2 i Neptunveien. Spillere, gjester og VIP går inn i port 1. Dette vil være tydelig markert i nærområdet. 


Vi gleder oss til tidenes kamp på Grefsen Stadion onsdag 27. september kl. 16.00. Opplev den uforglemmelige semifinalen på nært hold! Billetter i salg nå. 

Kampsponsor for semifinalen er Malermester Jens Petter Lunde AS. 


#detteeroslostak
Billettinfo semifinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Sep 2023

Onsdag 27. september møter Kjelsås Europa League-klare Molde til en sensasjonell semifinale i cupen! Tidenes kamp på Grefsen Stadion sparkes i gang klokken 16:00. Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00.


Historisk cupkamp på Grefsen

I årets utgave av Norgesmesterskapet har Kjelsås mot alle odds tatt seg til hele veien til semifinalen. Vi må tilbake til 1976 for finne et lag fra nivå 3 som har klart det samme. På motsatt banehalvdel venter et lag i toppsjiktet i norsk fotball – Molde Fotballklubb. 


Bortesupportere

Etter omorganisering av stadion har Grefsen Stadion nå en kapasitet på 3000 tilskuere for semifinalen. Bortesupportere tildeles 300 billetter, i tråd med kravet om billetter tilsvarende 10% av stadionkapasiteten. 


Billettsalg

Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00. Billettene legges ut på våre hjemmesider, og deles via klubbens sosiale medier. 

Sesongkortholdere har mottatt sine billetter i Kjelsås Fotball-appen.

Har du frikort? Registrer deg via dette skjemaet innen tirsdag 12. september kl. 12:00. 

Ønsker du å søke om presseakkreditering? Trykk her for å registrere deg. 


Dette blir en av de største folkefestene som har vært på Oslos Tak! Semifinalen forventes utsolgt, og startskuddet for billettsalget er onsdag 13. september kl. 12:00. Følg med på våre sider. 

#detteeroslostak
Frivillige til semifinalen 27. september

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Sep 2023

Den historiske cupkampen nærmer seg med stormskritt! Onsdag 27. september kl. 16.00 kommer storlaget Molde til Grefsen stadion. Dette er en kamp folk vil huske livet ut, og som forventes utsolgt på rekordtid!


Frivillige til semifinalen

Vi planlegger for tidenes fest på Oslos Tak og trenger frivillige som stiller opp for klubben. Vi søker derfor frivillige til ulike verv på kampdag.

Melder du deg som frivillig, får du naturligvis overvære kampen uten å bekymre deg for kampbillett. Du vil være med å bidra på et av de største arrangementene vi har hatt på Grefsen/Kjelsås.  

Her er det "første-mann-til-mølla" prinsippet som gjelder. 


MELD DEG SOM FRIVILLIG HER
Takk for innsatsen, Morten!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 1. Sep 2023

Som kommunisert til medlemmene før sommeren, blir det endringer i daglig ledelse av fotballgruppa. Daglig leder i fotballgruppa, Morten Fuglum, hadde sin siste arbeidsdag hos oss 31. august. 


Morten Fuglum startet i jobben som Daglig Leder i Kjelsås Fotball vinteren 2022. Han vil fortsette i fotballen gjennom frivillige verv, blant annet som trener for G2013. Vi håper å se han mye på anleggene våre også fremover.

Vi takker Morten for super innsats i tiden han har vært ansatt her i Kjelsås Fotball, og ønsker han lykke til med nye utfordringer i XXL. 


Kontaktinfo i kommende periode

I overgangsperioden frem til ny administrativ leder er på plass, så ber vi medlemmene bruke følgende kontaktinformasjon: 

For spørsmål vedrørende Sport, ta kontakt via dette skjemaet

For andre spørsmål, send dette til fotball@kjelsaas.no

Om en trenger umiddelbart svar, ring styremedlem Alexander Rein på tlf: 970 51 008
Kjelsås Fotball søker administrativ leder

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Jul 2023

Kjelsås Fotball søker administrativ leder i 100% stilling. Du vil få muligheten til å jobbe i en klubb med sterk lokal tilhørighet og engasjement. Vi søker en strukturert person, enten kvinne eller mann, som kan ta ansvar for den administrative driften og bidra til å videreutvikle klubben vår. 


Om Kjelsås Fotball

Kjelsås er en tradisjonsrik klubb som hører til på Grefsen, Oslos Tak. Kjelsås Fotball tilbyr et svært givende arbeid med betydning for nesten 1000 barn og unge. Klubben har en sterk lokaltilhørighet, og tilrettelegger for aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vårt senior herrelag kjemper i toppen av 2. divisjon og klubben har en uttalt målsetting om å bli et OBOS-lag på sikt. A-laget er nå inne i sin 43. sammenhengende sesong i toppfotballen og skiller seg spesielt ut ved sin satsing på unge spillere fra nærområdet. I årets A-lagsstall har vi imponerende 11 lokale Kjelsåsspillere. Denne sesongen har Kjelsås Fotball oppnådd historiske resultater i cupen, noe som vitner om en klubb i kontinuerlig utvikling. 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig daglig drift og lede administrasjonen
 • Iverksette vedtak fattet i styret
 • Delta og være referent i styremøter
 • Medarbeidersamtaler med ansatte i Kjelsås Fotball
 • Økonomisk oppfølging, planlegging og rapportering
 • Salg av samarbeidsavtaler, og oppfølging av disse
 • Sammenstille Årshjulet for Kjelsås Fotball. Ukeplaner, aktivitetsplaner
 • Kontakt med NFF, NFF Oslo, Ligaforeningen, Oslo IK, BYM evt andre myndigheter

Vil du være med i et engasjert miljø og bidra til å videreutvikle Kjelsås Fotball? 

Se stillingsannonse her

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med styreleder Dag Vestlund på mobil 911 98 703, eller styremedlem Jon Erik Høyem på mobil 988 05 996

Send søknad med CV innen 7. august 2023 til daglig leder i Kjelsås IL - Truls Nygaard på e-post: truls@kjelsaas.no
Billettinfo kvartfinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Torsdag 13. juli klokken 18.00 spiller vi en historisk kvartfinale i cupen mot Raufoss. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (Trikk og buss), sykle eller gå til stadion. 


Billetter kan kjøpes her eller i porten ved ankomst. Det er gratis inngang for alle barn under 16 år. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Vi oppfordrer Raufoss-tilhengere til å kjøpe billetter på forhånd, siden borteseksjonen for denne kampen har en begrensning på 400. Vi ønsker også at tilskuere ellers benytter seg av billettsalg på nett for å slippe køer utenfor inngangene. 

Portene åpner 1 time og 30 minutter før avspark. For at alle skal komme inn til kampstart anbefales det å være ute i god tid, IKKE 15 minutter før. 

Innganger Grefsen Stadion.

Hjemmesupportere/nøytrale går inn Neptunveien, mens bortesupportere går inn Engebråtveien. Det vil være tydelig markert i nærområdet.  

Det er sykkelparkering ved Tufte-gymmen i Neptunveien. I Engebråtveien kan sykler settes langs gjerdet på utsiden.  

Vi er klare for en ny cupfest på Grefsen Stadion! Denne gang i kvartfinalen mot Raufoss torsdag 13. juli klokken 18. 
Frivillige til kvartfinalen 13. juli

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Vi i Kjelsås setter stor pris på all frivilligheten som er i klubben. Det er mange som stiller opp på kamper og turneringer, står i kiosker og er vakter på A-kamper. Til den historiske cupkampen mot Raufoss 13. juli har vi behov for flere som bidrar på arrangementet. 


Kjelsås har nådd kvartfinalen i cupen for første gang i historien! Cupeventyret er blitt virkelighet, og sist mot KFUM var det over 1300 tilskuere på stadion. Vi skal skape ny cupfest kommende torsdag, og trenger frivillige mer enn noen gang. 

Har du mulighet til å bidra som frivillig på kvartfinalen mot Raufoss 13. juli? 

Meld deg som frivillig her

Det vil bli sendt ut informasjon på e-post til alle frivillige i forkant av kampen. 


Tusen takk til alle som bidrar! 
Kampdag info Kjelsås-KFUM

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Jun 2023

Oversikt: Grefsen Stadion. 

Det er ventet mange tilskuere til kveldens cupkamp mot KFUM Oslo. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (trikk og buss), sykle eller gå til stadion. 


Det er sykkelparkering ved Tufte-gymmen i Neptunveien. I Engebråtveien kan sykler settes langs gjerdet på utsiden. Hjemmesupportere har inngang i Neptunveien, som vanlig. 

Billetter kan kjøpes her: https://kjelsaas.woow.no/#!/match/buy/352 eller i porten ved ankomst. Gratis inngang for alle under 16 år. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Det er meldt 25 grader og sol, så husk solkrem, Kjelsåscaps og nok væske under kamp. Det vil være grill og kiosk i kveld.  

Vi er klare for cupfest på Grefsen Stadion! Ta med barn, venner og familie for å se det spennende Osloderbyet mellom Kjelsås og KFUM Oslo klokken 18.00. Vel møtt! 
Minneord - Rune Gulbrandsen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 12. Mai 2023

1953 – 2023

Rune Gulbrandsen gikk bort den 29. april 2023 etter et kort sykeleie på Lovisenberg Sykehus.

Det er vanskelig å forstå at Rune ikke er her mer. Idrettsgutten, forretningsmannen og hedersmannen er borte for alltid.

Rune vokste opp på Kjelsås, var aktiv i flere idretter, men det ble mest fotball. Rune var keeper, og en god keeper. Etter mer enn 15 sesonger på A-laget la Rune opp. I sitt voksne liv gjorde han det svært godt som forretningsmann, noe Kjelsås Fotball fikk nyte godt av helt til det siste.

Rune hadde to favorittklubber; Manchester United og Kjelsås Fotball, noe som ble synlig gjort ved seremonien i Grefsen Kirke. Det er med stor ydmykhet og respekt vi takker Rune for hans bidrag til klubben vår, både som aktiv deltaker og ikke minst som økonomisk bidragsyter. Vi sier takk til Rune for hans engasjement, generøsitet, raushet, gode humør og hans omtanke for de han tilbrakte tid med. 

Tusen takk, Rune, og hvil i fred.


Dine venner i Kjelsås Fotball 
Årlig møte i Kjelsås fotball

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 10. Jan 2023

Kjære medlemmer og foresatte, velkommen til årlig møte i Kjelsås fotball

Tirsdag 7. februar 2023, kl. 19:00 på klubbhuset Grefsen stadion

AGENDA

1. Åpning
2. Konstituering

 • Godkjenning av innkalling
 • Godkjenning av agendaen
 • Valg av dirigent
 • Valg av 2 personer til å undertegne protokollen
 • Valg av protokollfører

3 . Årsrapport 2022
4. Regnskap 2022
5. Treningsavgifter 2023
6. Budsjett 2023
7. Innkomne forslag
8. Valg
9. Avslutning


Årsrapport 2022, klikk her. 

Protokoll fra årlig møte 7. februar 2023

Kjelsås Idrettslag er en demokratisk medlemsorganisasjon hvor medlemmer, ansatte, verv og frivillighet sammen skaper engasjement og aktiviteter for å fremme idrettsglede, samhold og stolthet i og for nærmiljøet vårt. De årlige møtene i gruppene er en arena for å bli hørt og kunne påvirke, men også for å få innsikt om hva som skjer i idrettslaget.

Vi ønsker å gjøre Kjelsås-Grefsen til et enda bedre sted å bo ved hjelp av idretten. Til dette trenger vi engasjerte folk i alle aldre på alle plan, som bidrar på alle mulige måter. Det skal være givende å være en del av felleskapet og det skal være romslighet for at en deltar på det nivået en måtte ønske. Vi håper alle kan finne sin plass i dette store felleskapet i nærmiljøet vårt. En fin start for å la seg engasjere er å delta på Årlig møte i den gruppen/idretten du (eller ditt barn) tilhører. Vi håper i år at enda flere møter opp, kanskje særlig de som ikke har andre verv i klubben, som bare er litt nysgjerrige på hva som skjer.

Idrettslagets årsmøte er høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars, i år er årsmøte 22. mars. 

Årligmøte er en møtearena som holdes avholdes innen utgangen av mars. På årlig møte i ønsker vi innspill til forbedringer og endringer. Saker som ønskes tatt opp må sendes inn til gruppa senest en uke før møte,  klikk her for å sende inn saker.

Stemmerett krever medlemskap i klubben, meld deg inn her:  Møtet er åpent for alle som har en tilknytning til idretten i Kjelsås Idrettslag