Kjelsås Fotball søker trenere til ungdomsavdelingen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 26. Feb 2024

Kjelsås Fotball holder til på Grefsen Stadion, Oslos Tak. Klubben har gode forbindelser til både Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Nå søker vi trenere til våre ungdomslag på både gutte- og jentesiden. 


Vi ser etter

Vi er på jakt etter en dedikert og engasjert person med interesse for fotballfaget. Det er ønskelig med noe trenererfaring fra før, men ikke påkrevd. Som trener i Kjelsås får du frihet til å utforske dine egne ideer, samtidig som du får støtte fra treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt praksis og utvikling. 

Treningene holdes på ettermiddag/kveldstid, og lar seg kombinere med studier. Det er gode kollektivforbindelser til stadion med både buss, trikk og tog i nærheten.


Vi tilbyr 

 • Erfaring med å jobbe med unge fotballspillere og bidra til spillerutvikling
 • Muligheten til å utvikle dine ferdigheter som trener i et sterkt utviklingsmiljø
 • Tilgang til moderne analyseverktøy 
 • Lønn etter avtale 

Stillingen kan bygges ut med relevante oppgaver.

Kontakt Sportssjef Simen Stamsø Møller: simen@kjelsaas.no 
Kjelsås Fotball inviterer til klubbnært Grasrottrener 1 kurs

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 23. Okt 2023

Kjelsås Fotball inviterer alle trenere til Grasrottrener 1 kurs den 18. og 19. november. Kurset blir avholdt i klubbhuset på Grefsen Stadion, og deltakerne bes om å holde av tidspunktet fra klokken 09.00 til 16.00 både lørdag og søndag. Klubben dekker kursavgiften. 


Kursbeskrivelse

Barnefotballens verdigrunnlag, planlegging av aktivitet og hvordan man veileder en fotballgruppe. 


Kurset gir kunnskap om:

 • Hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
 • Hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
 • Hvordan man skal opptre og veilede slik at alle skal trives
 • Hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring. De nasjonale rammeplanene er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene


For påmelding kontakt: arildno@kjelsaas.no

Påmeldingsfrist er søndag 5. november. 
Kjelsås Fotball søker hovedtrener til J2011

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Okt 2023

Kjelsås Fotball søker hovedtrener for jenter 2011. Som hovedtrener vil du ha gode muligheter til å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver. Treningene foregår på ettermiddagen. Stillingen er perfekt å kombinere med studier. 


Om laget: 

J2011 er en stor og ivrig treningsgruppe. Laget har en engasjert foreldretrenergruppe og flere bidragsytere. Som hovedtrener på J2011 blir du rollemodell og veileder for en fantastisk gruppe fotballspillere, og vi håper kandidaten ønsker å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås. Hovedtrener vil få oppfølging av treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt egen praksis og utvikling. 

Stillingen passer perfekt for deg som selv spiller fotball, er student, eller har en interesse for fotball, og som ønsker en ekstra inntekt. Det er også muligheter for å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver på akademiet. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke på denne spennende muligheten. 


Vi tilbyr:

 • Å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås
 • Å bli en del av et spennende fagmiljø
 • Frihet til å teste ut egne ideer
 • 4 til 5 aktiviteter i uken
 • En godt betalt stilling! 

Kjelsås Fotball holder til på Grefsen Stadion, nord i Oslo. Det er gode kollektivforbindelser til arenaen med både buss, trikk og tog i nærheten. 

Er du interessert? Ta kontakt med Arild Nøst Odland: 

E-post: arildno@kjelsaas.no eller Tlf: 980 14 236.