Lørdagstreffen / Søndagstreffen


Lørdagstreffen og søndagstreffen er et uorganisert tilbud til alle jenter og gutter på Grefsen. 

Kjelsås Fotball inviterer til Lørdagstreffen og Søndagstreffen på Grefsen stadion. Alle lørdager og søndager, utenom skoleferier.

Aktiviteten vil være på Grefsen Stadion og ansvarlige fra klubben vil stille med vester. Lørdags- og Søndagstreffen er et tiltak med mål om å motivere til mer "uorganisert" fotballglede, dog med noen fastsatte rammer og oppfølging så alle opplever mestring og trivsel. På disse treffene vil det settes på musikk på anlegget, og det vil også lages kaffe på kanna til foreldre. Vi håper å skape en inkluderende møteplass også for barnas gode støttespillere.

 

LØRDAGSTREFFEN

5`er og 7`er. Gjelder jenter/gutter født 2013-2016

Kl.09.30-11.00 på Grefsen Stadion

 

SØNDAGSTREFFEN

3`er (fortrinnsvis ruller vi ut ballbingene). Gjelder jenter/gutter født 2017-2018

Kl.09.30-11.00 på Grefsen Stadion

 

Hva ønsker vi av deg? 

Vi setter pris på om dere legger ut info om dette i Spond asap - da gjerne som et arrangement med tidspunktene og årgangene beskrevet over. Nyttig info som kan legges ved i arrangementet:

Treffen er et lavterskeltilbud fra klubben hvor det er utelukkende fokus på spill og minimalt med coaching/veiledning. La oss alle finne gleden med den "uorganiserte" fotballaktiviteten. 


  • Ta med drikkeflaske og ball
  • Om du ikke hver gang rekker oppstart kl.09.30 går det helt fint, her kan du slenge deg med underveis 
  • Vi kommer til å holde årgangene (og eventuelt kjønn) i atskilte grupper som utgangspunkt. Det vil kunne forekomme at vi mikser dersom det er formålstjenlig slik at alle får en god opplevelse (og eventuell ved lite antall spillere på enkelte årganger).
  • Inviter gjerne venner i årgangen som spiller fotball, dette kan være en fin måte å teste ut fotballen på
  • Vi håper foreldre oppfordres tar en tur innom, da kan vi by på kaffe. Vi vil forsøke å holde klubbhuset åpent når treffen pågår. 
  • Er det trenere/øvrige foreldre som vil ta en mer aktiv rolle i gjennomføringen. Dette vil typisk være å påse at alle har det gøy og opplever mestring i spillet. Samt til å lage kaffe inne på klubbhuset.  Meld fra til martin@kjelsaas.no