For besøkende 

Grefsen Stadion - Hovedarenaen 

Adresse: Neptunveien 8-12, 0493 Oslo

Underlag: Kunstgress med undervarme (nytt dekke i 2014). 

Offentlig transport: Både buss (25) og trikk (11 og 12) går til "Grefsen Stadion". Det er ca. 6 min gange fra bussholdeplassen/trikkestoppet til stadion. Begge kollektivtilbudene går vært 7-8 min i rushtiden, ellers hvert 15 minutt.  

Parkering: Det er mulig å parkere langs veien utenfor stadion, men det er begrenset med plass. Det er gode sjanser for å finne gateparkering i nærheten av stadion. 

Overnatting i nærheten: Overnattingssteder i nærheten er: Radisson Blu Nydalen (1,4km unna), Thon Hotel Storo (1,5km unna), og HI Oslo Haraldsheim (2,1km unna). Det finnes også flere overnattingsmuligheter i Oslo Sentrum som kan vurderes, siden kollektivtilbudet til stadion er godt. 

Garderobefasiliteter: På stadion er det hjemme- og bortelagsgarderobe, i tillegg til en dommergarderobe. 

Myrerfeltet

Adresse: Kurveien 21, 0495 Oslo 

Underlag: Kunstgress (Myrerfeltet) og naturgress (Myrerjordet). 

Offentlig transport: "Grefsen stadion" er nærmeste stopp. Det er ca. 9 min gange fra bussholdeplassen/trikkestoppet til Myrerfeltet. 

Parkering: Gateparkering, men begrenset med parkeringsplasser. Det er gode sjanser for å finne gateparkering ikke alt for langt unna myrerfeltet. 

Garderobefasiliteter: Nye garderober fra 2021, som ligger på baksiden av benkene i det lave bygget.  

Kjelsåsmyra

Kjelsåsmyra er en svært populær bane for lagene i barnefotballen, og har tidligere blitt flittig av Kjelsås skole på dagtid. 

Status på Kjelsåsmyra (vår 2023):  Anlegget er stengt for aktivitet, grunnet at Bymiljøetaten har underkjent grunnarbeidet til entreprenør. Foreløpige indikasjoner tyder på at banen er klar tidligst til høsten. 

Adresse: Myrerveien 32, 0494 Oslo

Underlag: 5er og 7er kunstgressbane uten lys. Det nye underlaget vil være olivenstein på kunstgresset i kombinasjon med sand.  

Offentlig transport: "Kjelsåsalleen" er nærmeste bussholdeplass (25-bussen), mens nærmeste trikkeholdeplass (11 og 12-trikken) er "Kjelsås". Det er ca. 8min gange fra både buss- og trikkeholdeplass. 

Parkering: Det er begrenset med parkering i området. Gateparkering. 

Garderobefasiliteter: Det finnes ingen garderober.