Billettinfo semifinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Sep 2023

Onsdag 27. september møter Kjelsås Europa League-klare Molde til en sensasjonell semifinale i cupen! Tidenes kamp på Grefsen Stadion sparkes i gang klokken 16:00. Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00.


Historisk cupkamp på Grefsen

I årets utgave av Norgesmesterskapet har Kjelsås mot alle odds tatt seg til hele veien til semifinalen. Vi må tilbake til 1976 for finne et lag fra nivå 3 som har klart det samme. På motsatt banehalvdel venter et lag i toppsjiktet i norsk fotball – Molde Fotballklubb. 


Bortesupportere

Etter omorganisering av stadion har Grefsen Stadion nå en kapasitet på 3000 tilskuere for semifinalen. Bortesupportere tildeles 300 billetter, i tråd med kravet om billetter tilsvarende 10% av stadionkapasiteten. 


Billettsalg

Billettsalget starter onsdag 13. september kl. 12:00. Billettene legges ut på våre hjemmesider, og deles via klubbens sosiale medier. 

Sesongkortholdere har mottatt sine billetter i Kjelsås Fotball-appen.

Har du frikort? Registrer deg via dette skjemaet innen tirsdag 12. september kl. 12:00. 

Ønsker du å søke om presseakkreditering? Trykk her for å registrere deg. 


Dette blir en av de største folkefestene som har vært på Oslos Tak! Semifinalen forventes utsolgt, og startskuddet for billettsalget er onsdag 13. september kl. 12:00. Følg med på våre sider. 

#detteeroslostak


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.