Om Kjelsås Fotball


Generelt

Stiftet: 16.mars 1913

Hjemmebane: Grefsen Stadion

Tilskuerrekord: 3317 (mot Molde, 2023)

Beste serieplassering: 3.plass 1.divisjon 1998 (tap i kvalifisering til Eliteserien).

Beste cup-prestasjon: Semifinale (2023).  


Vår visjon er ”Fotball for alle”. Det betyr at vi ønsker å ha flest mulig, lengst mulig aktivisert i fotballklubben vår. 

Gjennom en stor bredde skal vi også lage topp. Fokusområdene lokal tilhørighet, klubbstyrt utvikling, sterk foreldreinvolvering og utfordringer på alle nivåer skal gjenspeiles i hvordan klubben og aktivitetene styres.

Lagsaktiviter

Alle er velkomne til å delta aktivt på et av våre lag. Lagene etableres i 6-årsalderen, og vi har lag på jente- og guttesiden opp til seniornivå.


AKADEMIET

KjelsåsAkademiet skal være driveren i vårt utviklingsarbeid, til støtte for alle våre medlemmer, en trygg sportslig og sosial møteplass hvor spillere og trenere kan utvikle seg i takt med sine ambisjoner. Vi ønsker å bidra til at medlemmene våre utvikler holdninger og ferdigheter som gjør dem i stand til å få ut hele sitt potensiale. 

Les mer om AKADEMIET  


"Lek Med Ball"

Barna blir kjent med fotball gjennom Lek Med Ball. Vi holder 6 økter – 5 i regi av klubbtrenere – den 6. med forberedende kurs (Barnefotballkvelden) og praksis for foreldre med bistand av oss. I løpet av samlingene vil våre instruktører sørge for at barna opplever glede og mestring med fotball.

Vi bruker en leken tilnærming for å bli kjent med spillet. I alt seks samlinger før sommeren i regi av klubb (med kursing av foreldre) og oppfølging av foreldredrevet aktivitet etter sommeren (av oppstartsansvarlig). 

Lek Med Ball er åpent for alle som har lyst til å prøve fotball som aktivitet. Etter siste aktivitet i midten av juni, fortsetter fotballaktiviteten i foreldrenes regi med støtte fra oppstartsansvarlig. Klubben stiller med veiledere for de foresatte og årgangen mottar utstyr til bruk på treningene. Trenerkurs for foresatte og utstyr (ball og draktsett) er også inkludert i deltakeravgiften. 


Fotballskoler

Vi har fotballskoler i sommer- og høsteferien for jenter og gutter 7-14 år. På sommeren har vi FerieFotball den første uken av sommerferien og den tradisjonsrike Fotballskolen den siste uken av skoleferien. Dette arrangementet har de siste årene hatt rundt 200 deltakere. Instruktører er A-lagsspillere og juniorspillere med aktivitetslederkurs i barnefotball.

Lørdagstreffen/Søndagstreffen

Kjelsås Fotball inviterer til Lørdagstreffen og Søndagstreffen på Grefsen stadion. Alle lørdager og søndager, utenom skoleferier.

Aktiviteten vil være på Grefsen Stadion og ansvarlige fra klubben vil stille med vester. Lørdags- og Søndagstreffen er et tiltak med mål om å motivere til mer "uorganisert" fotballglede, dog med noen fastsatte rammer og oppfølging så alle opplever mestring og trivsel. På disse treffene vil det settes på musikk på anlegget, og det vil også lages kaffe på kanna til foreldre. Vi håper å skape en inkluderende møteplass også for barnas gode støttespillere.

Les mer om tilbudet HER