Olav Øby solgt til Sandnes Ulf

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 17. Jul 2024

Olav Øby forlater Kjelsås Fotball til fordel for spill i Sandnes Ulf. Øby endte på 15 kamper og med 1 mål for Kjelsås.

Overgangen kommer i stand etter et sterkt ønske fra spilleren, og etter en helhetsvurdering var dette i orden for oss nå.

Vi takker Olav for innsatsen i vårsesongen her på Oslos Tak, og ønsker han masse lykke til videre i karrieren!




Ayub Ibrahim Mahammed har signert ny avtale ut 2026

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 9. Jul 2024


Ayub (21 år) har markert seg på Oslos Tak denne våren. Nå har den kvikke kantspilleren signert avtale ut 2026 med Kjelsås Fotball. Det er vi skikkelig glad for.


Ayub Ibrahim Mahammed kom til oss i januar. Da etter sist å ha spilt for Sprint Jeløy og Kvik Halden. Gutten har lenge markert seg som en meget spennende spiller i Østfold-fotballen, og har fortsatt utviklingen her hos oss i Kjelsås. Totalt har han spilt 14 kamper og notert seg for 2 mål for oss denne våren.

Ayub glei veldig kjapt inn i gruppa vår, og har vist seg som en positiv og hardtarbeidende gutt. Har spilt en viktig rolle i vårsesongen, og vi har vært veldig fornøyd med hans bidrag. Så tror vi også at vi bare har tæppa så vidt innom potensialet til Ayub, og synes det blir veldig spennende å se hvilke steg vi kan ta sammen de neste årene, sier en fornøyd Eivind Kampen. 

Ayub er selv også fornøyd med å sette signaturen på en ny og lengre kontrakt med Kjelsås. 

- Jeg er stolt av å signere denne kontrakten med Kjelsås. Jeg ser frem til samarbeidet fremover hvor vi skal vise styrken vår og hva som bor i oss. Det er helt fantastisk for utviklingen min å være en del av Kjelsås. Gjennom treninger og kamper skal vi fortsette å vokse som individer og som lag, sier Ayub

Ayub har spilt barne- og ungdomsfotball i Lisleby. Vi takker de for en god i dialog rundt overgangen og det gode arbeidet de har lagt ned i utviklingen av Ayub. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, Ayub!




Kjelsås Fotball søker ambisiøse trenere. Søknadsfrist: 04.08.24

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 2. Jul 2024

Kjelsås fotball ser etter flere ambisiøse og lærevillige trenere til våre ungdomslag på gutte- og jentesiden. Vi er en klubb i vekst, og leter etter deg som motiveres av å utvikle klubben på Oslos Tak til nye høyder. 

Vi søker nå hovedtrenere for:

  • Gutter 14 år (1. lag)
  • Gutter 12 år
  • Jenter 12 år

Er du en lærevillig person som er interessert i fotballfaget? Da kan Kjelsås Fotball være noe for deg. 

Som trener i Kjelsås får du frihet til å teste ut dine ideer, samtidig som du får tilgang på et kompetent miljø som holder deg trygt i hånda ved behov og sikrer at det er en "blå tråd" i det vi gjør. Du vil få oppfølging av treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt egen praksis og utvikling. 

Treningene holdes på ettermiddag/kveldstid, og lar seg kombinere med studier. Fra 1. august har vi en splitter ny kunstgressbane på Grefsen stadion, samt nye garderober og kontorfasiliteter.

Det er gode kollektivforbindelser til våre hjemmebane med både buss, trikk og tog i nærheten. Klubben har tette bånd til både Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Mulighetene for å klatre i fotballhierarkiet er med andre ord gode om du er interessert og dyktig nok. 

Det vil være gode muligheter for utvidelse av stilling og ansvar ved tegn på fremgang og utvikling. 



Vi tilbyr 

  • Tilgang til det fremste innen analyseverktøy:,Sportscode og Hudl
  • Erfaring med å jobbe med unge fotballspillere og bidra til deres fremgang
  • Muligheten til å utvikle dine ferdigheter som trener i et kunnskapsrikt miljø
  • Lønn etter avtale 

Har du lyst til å være en del av et av Norges beste utviklingsmiljøer? 

Send kort info om hvem du er til: 

Søknadsfrist: 4. august 2024

___

Om Kjelsås Fotball  

Kjelsås er en tradisjonsrik klubb som holder til på Grefsen Stadion, på det fotballen har gjort kjent som Oslos Tak. Kjelsås Fotball tilbyr et svært givende arbeid med betydning for nesten 1000 barn og unge. Klubben har en sterk lokaltilhørighet, og tilrettelegger for aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vårt senior herrelag er en betydningsfull aktør i norsk 2. divisjon, og har blitt en viktig klubb for å utvikle lovende spillere inn i den helprofesjonelle fotballen. A-laget legger nå bak seg sin 43. sammenhengende sesong i toppfotballen, og skiller seg spesielt ut ved satsingen på unge spillere fra nærområdet. Vi har mange spillere i barne- og ungdomsfotballen både på jente- og guttesiden. På jentesiden har vi igangsett viktige tiltak for å bygge en "stige" i egen klubb helt opp til seniornivå.

#detteeeroslostak


(Foto: Ådne Dyrnesli)




Strålende start på sommerferien med våre to fotballskoler!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Jun 2024

Denne uken har rundt 200 unge fotballspillere hatt fotballskoler på Myrerjordet og i KjelsåsMyra. Vi kan se tilbake på en uke med masse utvikling og samhold i strålende sommervær. 

Tine Fotballskole har vært et tilbud til årgangene 2012-2016. Nesten 150 barn har vært med på Tine Fotballskole denne uken. Og vi har også lansert en nyhet denne sommeren; Fotballcamp for årgangene 2009-2011 er nytt av året, og tilbakemeldingene har vært meget gode. Der var det over 50 deltakere med. 

Det har vært strålende gjennomføring av våre to fotballskoler denne uken. Med tanke på at Grefsen stadion er under rehabilitering, har vi klart å tilrettelegge aktiviteten godt med gressbanen og halltrening, sier administrativ leder i fotballgruppa, Martin Dahle Ovesen.

- Vi har opplevd et stort engasjement fra deltagerne, med gode holdninger og god innsats. Vil også takke trenerne for en godt gjennomført uke, avslutter Ovesen.

Bli med på fotballskole siste uken i sommerferien

Siste uken i sommerferien er det også Tine Fotballskole. Opp mot 300 deltakere er allerede påmeldt til denne, men det er fortsatt noen ledig plasser. Da er også Grefsen stadion tilbake i virke igjen. Denne fotballskolen er for årgangene 2012-2017. Påmelding uke 33

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer. Håper vi sees på Grefsen stadion 21. juli når A-laget møter Stjørdals Blink på helt nytt banedekke!




Fotballcamp uke 26 for ungdom født i 2011,2010 og 2009

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 10. Jun 2024


Vi inviterer alle barn født i 2011,2010 og 2009 til fotballcamp i uke 26. Fotballcampen vil vare fra 09.00-14.00 hver dag, bortsett fra onsdag.


Les mer om påmelding her: