Billettinfo kvartfinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Torsdag 13. juli klokken 18.00 spiller vi en historisk kvartfinale i cupen mot Raufoss. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (Trikk og buss), sykle eller gå til stadion. 


Billetter kan kjøpes her eller i porten ved ankomst. Det er gratis inngang for alle barn under 16 år. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Vi oppfordrer Raufoss-tilhengere til å kjøpe billetter på forhånd, siden borteseksjonen for denne kampen har en begrensning på 400. Vi ønsker også at tilskuere ellers benytter seg av billettsalg på nett for å slippe køer utenfor inngangene. 

Portene åpner 1 time og 30 minutter før avspark. For at alle skal komme inn til kampstart anbefales det å være ute i god tid, IKKE 15 minutter før. 

Innganger Grefsen Stadion.

Hjemmesupportere/nøytrale går inn Neptunveien, mens bortesupportere går inn Engebråtveien. Det vil være tydelig markert i nærområdet.  

Det er sykkelparkering ved Tufte-gymmen i Neptunveien. I Engebråtveien kan sykler settes langs gjerdet på utsiden.  

Vi er klare for en ny cupfest på Grefsen Stadion! Denne gang i kvartfinalen mot Raufoss torsdag 13. juli klokken 18. 
Frivillige til kvartfinalen 13. juli

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Vi i Kjelsås setter stor pris på all frivilligheten som er i klubben. Det er mange som stiller opp på kamper og turneringer, står i kiosker og er vakter på A-kamper. Til den historiske cupkampen mot Raufoss 13. juli har vi behov for flere som bidrar på arrangementet. 


Kjelsås har nådd kvartfinalen i cupen for første gang i historien! Cupeventyret er blitt virkelighet, og sist mot KFUM var det over 1300 tilskuere på stadion. Vi skal skape ny cupfest kommende torsdag, og trenger frivillige mer enn noen gang. 

Har du mulighet til å bidra som frivillig på kvartfinalen mot Raufoss 13. juli? 

Meld deg som frivillig her

Det vil bli sendt ut informasjon på e-post til alle frivillige i forkant av kampen. 


Tusen takk til alle som bidrar! 
Kampdag info Kjelsås-KFUM

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Jun 2023

Oversikt: Grefsen Stadion. 

Det er ventet mange tilskuere til kveldens cupkamp mot KFUM Oslo. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (trikk og buss), sykle eller gå til stadion. 


Det er sykkelparkering ved Tufte-gymmen i Neptunveien. I Engebråtveien kan sykler settes langs gjerdet på utsiden. Hjemmesupportere har inngang i Neptunveien, som vanlig. 

Billetter kan kjøpes her: https://kjelsaas.woow.no/#!/match/buy/352 eller i porten ved ankomst. Gratis inngang for alle under 16 år. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Det er meldt 25 grader og sol, så husk solkrem, Kjelsåscaps og nok væske under kamp. Det vil være grill og kiosk i kveld.  

Vi er klare for cupfest på Grefsen Stadion! Ta med barn, venner og familie for å se det spennende Osloderbyet mellom Kjelsås og KFUM Oslo klokken 18.00. Vel møtt!