Refleksjoner og omtalen etter cupsemifinalen - takk!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 29. Sep 2023

Bilde: Torshov Sport. Disse startet i cupsemifinalen mot Molde 27.09.23

Onsdagens semifinale endte med et knepent tap mot Molde. Når skuffelsen over tapet har lagt seg, sitter vi igjen med minnene fra en eventyrlig cupfest, publikumsrekord på Grefsen Stadion og ekstremt mye lidenskap og stolhet for stedet og klubben vår. Takk til alle som har bidratt 💙

Nesten 80 personer fra pressen var akkreditert til kampen. Det ga naturligvis mengder av oppslag om oss både før og etter kampen. Kontrastene mellom fasilitetene på Grefsen stadion og Aker stadion i Molde kunne knapt vært større. Dette har naturligvis også vært fokus i media. Og vi kunne ikke vært mer enig i at det er litt for stusselig på Grefsen stadion. Vi jobber intenst med og drømmer om bedre forhold for barn, unge og voksne her i Oslo Nord. Vi håper Oslo kommune ser den samme verdien av å tilby ordentlig anlegg. Vi er helt avhengig av dem, og håper de er ute etter gode løsninger. 

Vi takker for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått rundt arrangementet vårt. Vi har sikkert gjort feil, vi har lært mye - men basert på det vi har hørt, ble det håndtert veldig bra av en liten klubb tuftet på stort sett frivillighet. 

Omtalen vi har fått om hvordan vi forvalter ressursene våre og at vi har blitt en viktig utviklingsklubb i norsk fotball varmer kanskje mest. Prestasjonene og fokuset gjennom årets cup er ikke noe blaff, det skal gi oss motivasjon til å bygge klubben vår enda sterkere i fremtiden. Oppsummeringen fra Bertil Valderhaug i Aftenposten vil vi ta med oss som en inspirasjon for veien videre. Alt er mulig. Det er love å drømme her på Kjelsås. 

#detteeroslostak

Her er et utvalg av omtale i pressen de siste dagene: 

NRK

Aftenposten

VG

TV2

Dagbladet

Dagsavisen

Nordre Aker Budstikke

Eurosport

Nettavisen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.