Kjelsås Fotball søker hovedtrener til J2011

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Okt 2023

Kjelsås Fotball søker hovedtrener for jenter 2011. Som hovedtrener vil du ha gode muligheter til å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver. Treningene foregår på ettermiddagen. Stillingen er perfekt å kombinere med studier. 


Om laget: 

J2011 er en stor og ivrig treningsgruppe. Laget har en engasjert foreldretrenergruppe og flere bidragsytere. Som hovedtrener på J2011 blir du rollemodell og veileder for en fantastisk gruppe fotballspillere, og vi håper kandidaten ønsker å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås. Hovedtrener vil få oppfølging av treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt egen praksis og utvikling. 

Stillingen passer perfekt for deg som selv spiller fotball, er student, eller har en interesse for fotball, og som ønsker en ekstra inntekt. Det er også muligheter for å utvide stillingen med flere arbeidsoppgaver på akademiet. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke på denne spennende muligheten. 


Vi tilbyr:

  • Å være med på å utvikle jentefotballen i Kjelsås
  • Å bli en del av et spennende fagmiljø
  • Frihet til å teste ut egne ideer
  • 4 til 5 aktiviteter i uken
  • En godt betalt stilling! 

Kjelsås Fotball holder til på Grefsen Stadion, nord i Oslo. Det er gode kollektivforbindelser til arenaen med både buss, trikk og tog i nærheten. 

Er du interessert? Ta kontakt med Arild Nøst Odland: 

E-post: arildno@kjelsaas.no eller Tlf: 980 14 236. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.