Strålende start på sommerferien med våre to fotballskoler!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Jun 2024

Denne uken har rundt 200 unge fotballspillere hatt fotballskoler på Myrerjordet og i KjelsåsMyra. Vi kan se tilbake på en uke med masse utvikling og samhold i strålende sommervær. 

Tine Fotballskole har vært et tilbud til årgangene 2012-2016. Nesten 150 barn har vært med på Tine Fotballskole denne uken. Og vi har også lansert en nyhet denne sommeren; Fotballcamp for årgangene 2009-2011 er nytt av året, og tilbakemeldingene har vært meget gode. Der var det over 50 deltakere med. 

Det har vært strålende gjennomføring av våre to fotballskoler denne uken. Med tanke på at Grefsen stadion er under rehabilitering, har vi klart å tilrettelegge aktiviteten godt med gressbanen og halltrening, sier administrativ leder i fotballgruppa, Martin Dahle Ovesen.

- Vi har opplevd et stort engasjement fra deltagerne, med gode holdninger og god innsats. Vil også takke trenerne for en godt gjennomført uke, avslutter Ovesen.

Bli med på fotballskole siste uken i sommerferien

Siste uken i sommerferien er det også Tine Fotballskole. Opp mot 300 deltakere er allerede påmeldt til denne, men det er fortsatt noen ledig plasser. Da er også Grefsen stadion tilbake i virke igjen. Denne fotballskolen er for årgangene 2012-2017. Påmelding uke 33

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer. Håper vi sees på Grefsen stadion 21. juli når A-laget møter Stjørdals Blink på helt nytt banedekke!
Fotballcamp uke 26 for ungdom født i 2011,2010 og 2009

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 10. Jun 2024


Vi inviterer alle barn født i 2011,2010 og 2009 til fotballcamp i uke 26. Fotballcampen vil vare fra 09.00-14.00 hver dag, bortsett fra onsdag.


Les mer om påmelding her:
Nytt fra fotballgruppa - juni 2024

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Jun 2024


Det skjer mye spennende i fotballgruppa om dagen. Drøssevis av idrettsglede på alle nivåer og vi vokser i antall aktive medlemmer. Det er gledelig, og heldigvis er det massvis av ting vi jobber for å gjøre enda bedre. Tusen takk for innsatsen dere legger ned for at små og store jenter og gutter skal oppleve glede og utvikling med fotballen. 

Her er noen nyheter pr. juni 2024:

👉 Bytte av kunstgress på Grefsen stadion

Nå går klubben inn i en etterlengtet fase, nemlig skifte av kunstgresset på Grefsen Stadion. Fra 10. juni vil anleggsarbeidere igangsette rigging til skifte av dekket på Grefsen Stadion, men banen vil være operativ i uken til og med 16. juni. Den 17. juni stenges banen; da fjernes kunstgresset og vi kan forvente en ny fantastisk bane klar til A-lag herrer sin hjemmekamp 21.juli mot Stjørdals Blink.

Det vil si at all treningsaktivitet vil gå normalt, frem til 16.06. Fra den 17.06 vil aktiviteten frem til lagene tar ferie komprimeres på Myrerjordet, Myra og Grefsen Skole. Gjennomføring av kamper vil være den viktigste prioriteten og lag kan forvente å få halvert treningsmengde siste uken før sommerpausen.

Fotballskolen i uke 26 vil holdes på Myrerjordet, med gode garderobe og toalettfasiliteter.

👉 Fortsatt ledige plasser på fotballskolene i sommer

Kjelsås Fotball ønsker gutter og jenter velkommen til Tine Fotballskole i uke 26 (første uken i skoleferien) og uke 33 (siste uken av skoleferien). Fotballskolene på Kjelsås er et av sommerens høydepunkter for våre ivrige fotballspillere, og passer for alle uavhengig av ferdighetsnivå.

TINE Feriefotball
Feriefotball er for årgangene 2012-2016, og er selve startskuddet på sommerferien. Påmelding uke 26

TINE Fotballskole
Fotballskolen er for årgangene 2012-2017, og er siste uken i sommerferien. Påmelding uke 33


👉 Barn 7-12 år? Bli en del av KjelsåsAkademiet til høsten

I høst så vil KjelsåsAkademiet være et tilbud til alle motiverte spillere født mellom 2012 og 2017 i Kjelsås Fotball. På akademiet fokuserer vi ikke kun på sportslig utvikling, men også at det skal være en sosial og inkluderende arena for barn og ungdom på Grefsen. 

Les mer om KjelsåsAkademiet her

Påmelding til KjelsåsAkademiet finner du her👉På cup i sommer? Kjøp bøttehatter til laget
Dersom dere kjøper inn bøttehatter til et større antall på laget, så får dere de til rabattert pris 100,- pr hatt (ordinær pris=150,-). Send din bestilling til administativ leder Martin Ovesen (martin@kjelsaas.no) så kan våre fantastiske gutter og jenter stille med bøttehatt på hodet på sommerens aktiviteter. 


Tønsberg Andresen klar for Oslos Tak

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jun 2024


Henning Tønsberg Andresen har signert for Kjelsås. 27-åringen bringer med seg solid erfaring gjennom spill i blant annet Skeid og Ull/Kisa. Totalt har han nærmere 200 kamper på OBOS- og PostNord-nivå.


Anvendelig spiller med viktige ferdigheter

Hovedtrener Eivind Kampen er svært tilfreds med at Tønsberg Andresen nå er Kjelsås-spiller. 

- Det er jo en spiller vi kjenner veldig godt, og som har vært fæl å møte på motsatt halvdel. Man veit hva han bringer av kvalitet, energi og intensitet, hver eneste gang. 

- Henning kommer med masse rutine, også fra nivået over, og kan løse de fleste oppgaver og posisjoner, sier Kampen.

Vil passe godt inn i miljøet vårt

Tønsberg Andresen bringer med erfaring og masse nyttige ferdigheter. Både som spiller og type. 

- Vi har hatt noen veldig fine samtaler, og det er ingen tvil om at Henning kommer til å passe svært godt inn i vårt miljø.

 - Summerer vi opp energien, rutinen og allsidigheten, så er det klart detta er en veldig fin signering for oss. Timinga er god, og vi gleder oss veldig til å komme i gang, avslutter Kampen.

🎥: Gå inn på vår Instagram-side for å se videointervju med Henning.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Henning. Velkommen til Oslos Tak 💙!