Strålende start på sommerferien med våre to fotballskoler!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Jun 2024

Denne uken har rundt 200 unge fotballspillere hatt fotballskoler på Myrerjordet og i KjelsåsMyra. Vi kan se tilbake på en uke med masse utvikling og samhold i strålende sommervær. 

Tine Fotballskole har vært et tilbud til årgangene 2012-2016. Nesten 150 barn har vært med på Tine Fotballskole denne uken. Og vi har også lansert en nyhet denne sommeren; Fotballcamp for årgangene 2009-2011 er nytt av året, og tilbakemeldingene har vært meget gode. Der var det over 50 deltakere med. 

Det har vært strålende gjennomføring av våre to fotballskoler denne uken. Med tanke på at Grefsen stadion er under rehabilitering, har vi klart å tilrettelegge aktiviteten godt med gressbanen og halltrening, sier administrativ leder i fotballgruppa, Martin Dahle Ovesen.

- Vi har opplevd et stort engasjement fra deltagerne, med gode holdninger og god innsats. Vil også takke trenerne for en godt gjennomført uke, avslutter Ovesen.

Bli med på fotballskole siste uken i sommerferien

Siste uken i sommerferien er det også Tine Fotballskole. Opp mot 300 deltakere er allerede påmeldt til denne, men det er fortsatt noen ledig plasser. Da er også Grefsen stadion tilbake i virke igjen. Denne fotballskolen er for årgangene 2012-2017. Påmelding uke 33

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer. Håper vi sees på Grefsen stadion 21. juli når A-laget møter Stjørdals Blink på helt nytt banedekke!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.