Nytt fra fotballgruppa - juni 2024

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Jun 2024


Det skjer mye spennende i fotballgruppa om dagen. Drøssevis av idrettsglede på alle nivåer og vi vokser i antall aktive medlemmer. Det er gledelig, og heldigvis er det massvis av ting vi jobber for å gjøre enda bedre. Tusen takk for innsatsen dere legger ned for at små og store jenter og gutter skal oppleve glede og utvikling med fotballen. 

Her er noen nyheter pr. juni 2024:

👉 Bytte av kunstgress på Grefsen stadion

Nå går klubben inn i en etterlengtet fase, nemlig skifte av kunstgresset på Grefsen Stadion. Fra 10. juni vil anleggsarbeidere igangsette rigging til skifte av dekket på Grefsen Stadion, men banen vil være operativ i uken til og med 16. juni. Den 17. juni stenges banen; da fjernes kunstgresset og vi kan forvente en ny fantastisk bane klar til A-lag herrer sin hjemmekamp 21.juli mot Stjørdals Blink.

Det vil si at all treningsaktivitet vil gå normalt, frem til 16.06. Fra den 17.06 vil aktiviteten frem til lagene tar ferie komprimeres på Myrerjordet, Myra og Grefsen Skole. Gjennomføring av kamper vil være den viktigste prioriteten og lag kan forvente å få halvert treningsmengde siste uken før sommerpausen.

Fotballskolen i uke 26 vil holdes på Myrerjordet, med gode garderobe og toalettfasiliteter.

👉 Fortsatt ledige plasser på fotballskolene i sommer

Kjelsås Fotball ønsker gutter og jenter velkommen til Tine Fotballskole i uke 26 (første uken i skoleferien) og uke 33 (siste uken av skoleferien). Fotballskolene på Kjelsås er et av sommerens høydepunkter for våre ivrige fotballspillere, og passer for alle uavhengig av ferdighetsnivå.

TINE Feriefotball
Feriefotball er for årgangene 2012-2016, og er selve startskuddet på sommerferien. Påmelding uke 26

TINE Fotballskole
Fotballskolen er for årgangene 2012-2017, og er siste uken i sommerferien. Påmelding uke 33


👉 Barn 7-12 år? Bli en del av KjelsåsAkademiet til høsten

I høst så vil KjelsåsAkademiet være et tilbud til alle motiverte spillere født mellom 2012 og 2017 i Kjelsås Fotball. På akademiet fokuserer vi ikke kun på sportslig utvikling, men også at det skal være en sosial og inkluderende arena for barn og ungdom på Grefsen. 

Les mer om KjelsåsAkademiet her

Påmelding til KjelsåsAkademiet finner du her👉På cup i sommer? Kjøp bøttehatter til laget
Dersom dere kjøper inn bøttehatter til et større antall på laget, så får dere de til rabattert pris 100,- pr hatt (ordinær pris=150,-). Send din bestilling til administativ leder Martin Ovesen (martin@kjelsaas.no) så kan våre fantastiske gutter og jenter stille med bøttehatt på hodet på sommerens aktiviteter. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.