Velkommen til oss, Max!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 30. Aug 2024

Max Bjurstrøm (18 år) er klar for spill på Oslos Tak. Forsvarsspilleren med 21 U-landskamper for Norge spilte sist i Vålerenga. 

Etter å ha trent med oss noen uker var begge parter sikre på at dette kan bli en spennende match. 

- Max har vært med oss en liten periode, og vi merka fort at han passer veldig godt inn i vårt miljø. En ung og spennende spiller, som har fått med seg veldig mye erfaring tidlig, sier Eivind Kampen.

Til tross for sin unge alder, har Bjurstrøm opplevd mye på seniorarenaen allerede. 

- Han er bare 18 år, men har allerede rukket 50 kamper på PostNord-nivå, samt så har han 21 U-landskamper. En kjempefin signering for oss, avslutter Kampen. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Max. Hjertelig velkommen til Oslos Tak!




Ny viktig møteplass snart klar på Grefsen Stadion

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 30. Aug 2024

De siste dagene har det vært herlig innsats for å få på plass nye brakker bak det ene målet på Grefsen stadion.

Dette skal bli et sårt tiltrengt samlingssted for barn og unge på Grefsen stadion. Disse nye fasilitetene vil vi bruke som omkledningsrom ifm fotballskoler, KjelsåsAkademiet. Brakkene vil også brukes til andre formål på dag- og kveldstid. Dette er en fantastisk viktig oppgradering for utviklingsklubben Kjelsås.

Det gjenstår noe arbeid før de åpnes offisielt for bruk; innendørs må vi fylle med inventar og vi skal male. Brakkene vil også få et navn, som en viktig møteplass fortjener . Alle bidrag her tas i mot med stor takk, ta kontakt med martin@kjelsaas.no

Tusen takk til alle som har bidratt til gjennomføringen av dette tiltaket . Sparebankstiftelsen DNB for uvurderlige midler til å realisere prosjektet, Hagen Maskin AS for viktige bidrag for anskaffelse av brakkene. Samt Habitat AS med Daniel Olav Ulverud i spissen, Rune Rein og andre frivillige for arbeidet og stødig prosjektledelse underveis.


#detteeroslostak💙




Lokaloppgjør lørdag - viktig info

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Aug 2024


Det forventes stinn brakke når Skeid kommer på besøk til Oslos Tak førstkommende lørdag. Vær ute i god tid!


Lokaloppgjøret mot Skeid er kampen du ikke kan gå glipp av. Disse kampene garanterer god stemning rundt banen og en spennende fotballkamp. Ta med venner, naboer og familie på kamp lørdag, og har du noe blått tøy så ta det på. 

Kampstart er kl.14:00, men vi anbefaler alle å være ute i god tid. Både for å ta del i aktivitetene før kamp, men også for å slippe kø i portene. 
Portene åpner kl.12:30 lørdag.


Masse aktiviteter 
PostNord er kampssponsor, og det blir flere aktiviteter tilknyttet kampen. Det blir blant annet konkurranser med spennende premier og ansiktsmaling.

Supporterklubben Taket med Kattungene er også tilstede med aktiviteter i teltet sitt bak målet. 


Is til alle barn
Kampsponsor PostNord deler ut is til alle barn som kommer på kamp. 


Billetter

Alle barn under 18 år kommer gratis inn. 

Voksne kan kjøpe billetter på forhånd her: https://kjelsaas.woow.no/event-buy/372

Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd til denne kampen, men det er også mulig å kjøpe billetter i porten for de som trenger det. 


Inngang for hjemmefansen

Alle hjemmefans og nøytrale tilskuere bruker inngangen i Neptunveien (nedenfor klubbhuset)


Inngang for bortefansen

Alle bortefans bruker inngangen i Engebråtveien (tribunesiden).


Akkreditering

Alle medieaktører må søke om akkreditering i forkant, ta kontakt med martin@kjelsaas.no





Bli en del av Sjela💙

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 28. Aug 2024

Bli med som en viktig støttespiller i en spennende sesong! Bli en del av Kjelsåssjela💙

Med Sjela+ sesongkort får du mer enn en bilett til kamp!

Noen fordeler med Sjela+

🔵Inngang på hjemmekamp i Postnord-ligaen og NM 

🔵Kaffe på hjemmekamper 

🔵25% rabatt i nettbutikken til Taket 

🔵Eksklusive kampanjer hos Torshov Sport

🔵Dominos Pizza - 15% avslag på hele menyen

🔵Løpende abonnement med frihet til å velge

Scann QR kode med mobilen eller klikk deg inn på https://kjelsaas.woow.no/home for kjøp og mer informajson.

*kr. 99,- pr. måned med 6 måneders binding (minimum: kr. 594,-). Summen trekkes automatisk hver måned via Vipps.




Olafsen signert ny kontrakt

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 23. Aug 2024

Strålende fredagsnyhet fra Grefsen Stadion. Midtstopperkjempen Simen Olafsen har signert ny kontrakt med Kjelsås Fotball som varer ut 2026.

- Olaf er en megaviktig ledestjerne for oss, så detta er en veldig svær nyhet, sier Eivind Kampen.

Simen Olafsen (28 år) kom til oss før 2023-sesongen og har markert seg skikkelig på Oslos Tak. Både på banen og utenfor. Det gjør at denne regsigneringen er så viktig for oss som klubb og for at vi skal bygge oss stadig sterkere fremover.

 - Han trener fryktelig godt hver eneste dag, tar ansvar for trivsel og miljø, og er svært nysgjerrig på å utvikle seg videre. Det betyr mye for kulturen vår, de unge spillerne og prestasjonene som skal leveres hver uke. Det fineste med de variantene der, er at de blir bedre hele tida, fortsetter Kampen. 

Hittil har det blitt 37 kamper og 6 mål på midtstopperen. 4 av målene har kommet i året sesong. Nå kan vi forberede oss på mange flere flotte øyeblikk med denne herlig karen. 

- Simen spiller sitt livs fotball nå, og det er et veldig viktig signal, at han skal fortsette å gjøre det på taket, avslutter Kampen.

Dette var skikkelige gode saker å gå inn i helgen med, vi gleder oss til fortsettelsen med Olafsen 💙!






Løkkefotball hver onsdag

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 19. Aug 2024

Hver eneste onsdag fremover fra 15.30-17.00 inviterer vi til løkkefotball på Grefsen stadion. Møt opp!

Det betyr at banen er åpen for alle barn og ungdom og aktiviteten er uorganisert. I dette tidsrommet ønsker vi kun barn og unge på banen, slik at de får organisert aktiviteten selv. 

Vi håper at mange ønsker å benytte seg av tilbudet!




Fotballfeber på Grefsen / Kjelsås!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 16. Aug 2024

Denne uken er det fotballskole og jentecamp her på Oslos Tak. Nesten 400 unge spillere deltar! Ja, du leste riktig.  


- Før uken startet, var vi litt bekymret for logistikken, med 400 spillere innom hver dag fra 08.30-15.00. Dette har godt overaskende bra, mye takket være fantastisk innsats fra alle våre trenere og spillere. Det har sprudlet av idrettsglede og vi opplever at ungene trives godt i aktiviteten vi tilbyr, sier administrativ leder i Kjelsås Fotball, Martin Dahle Ovesen.

Det er rekord i antall deltakere på fotballskolen vår (Tine Fotballskole) i år med 308 barn i alderen 7 til 12 år. Fra mandag til fredag denne uken har det vært full aktivitet på Grefsen stadion, Myrerjordet og i KjelsåsMyra. Mange er i sving for å skape en uke full av glede og mestring for barna, nærmere 50 lokale trenere/spillere fra klubben vår gjør en fantastisk jobb med ungene.


Jentecamp for 2010 og 2011
Videre er det denne uken arrangert også jentecamp for jenter født i 2011 og 2010 med over 40 deltakere. Jentecampen er et samarbeid mellom Kjelsås og Lille Tøyen. Vi har stilt med 6 egne trenere, samt trenere fra Lille Tøyen. Jentene har hatt en inneholdsrik uke, med gode aktiviteter, fysiske trenere , besøk av A-lags spillere fra Lyn, foredrag om kvinnehelse  og nydelig måltider fra Jordbærpikene.

- En meget god treningsuke, der jentene har fått servert frokost og lunsj, samt hatt to økter hver dag. Tirsdag var Mia og Håvard, fysiske trenere,  innom for å holde foredrag og trening. Torsdag fikk jentene besøk av fire A-lagsspillere fra Lyn. Administrasjonen er utrolig fornøyd med spillere og trenere og skal definitivt videreføre dette arrangementet, fortsetter Ovesen. 

Om ikke det er nok har gutter født i 2011 arrangert treningscamp inne i Stadionhallen fra mandag til onsdag.

Fotballfeber på Oslos Tak
Det er stor interesse for fotball blant veldig mange barn på Grefsen/Kjelsås. Vi opplever økende antall spillere i lagene våre blant mange årganger i barnefotballen. Det er fantastisk å se så mye aktivitet og vi skal gjøre alt for at alle opplever glede, mestring og utvikling sammen med oss.

Vil du være med på KjelsåsAkademiet?
KjelsåsAkademiet starter igjen kommende uke (når skolen starter). Dette er et populært tilbud i AKS-tiden for barn født mellom 2017 og 2012, og gjennom våren var det nesten 200 deltakere med. Man kan velge å delta fra 1 til 3 dager i uken. Les mer om Akademiet og meld dere på her. 


Her er noen flere bilder fra fotballskolen i uke 33 (Foto: Aksel Guerra, Kjelsås Fotball):






Historisk samarbeid mellom Kjelsås Fotball og Lyn Fotball

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 15. Aug 2024

Kjelsås Fotball har i mange år vært en leverandør av spillere til den helprofesjonelle toppfotballen, både i herre- og damefotballen. Nå har Kjelsås Fotball og Lyn Fotball startet et samarbeid rundt jente- og damefotball. Samarbeidet omfatter både spiller- og trenerutvikling og skal sørge for at vi både får frem flere kvinnelige toppspillere, men også sikre at vi klarer å ta vare på bredden i Nordre Aker bydel sammen, slik at jenter kan ha et tilbud om fotball hele livet.

Klubbene vil sammen utforme tiltak innenfor de ulike områdene, og samarbeide tett for tilrettelegging. Et eksempel på en spiller som har gått fra Kjelsås til Lyn det siste året er Agnes Castberg Stølan (avbildet). Hun hospiterte i halvannet år fra Kjelsås til Lyn for litt ekstra utfordring, samtidig som hun hadde primærhverdagen sin i eget miljø. Før 2024 sesongen var begge klubbene enige om at hun trengte å ta det neste steget, og spiller i år toppfotball i 2.div kvinner for Lyn Rekrutt, og har hospitert jevnlig med A-laget i Toppserien.

Kjelsås IL og LYN Fotball ser begge frem til et godt samarbeid de neste årene!




Bømark Hanssen klar for Kjelsås!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 14. Aug 2024

Alexander Bømark Hanssen (nettopp fylt 20 år) er klar for Kjelsås. 

Bømark Hanssen er en lovende midtbanespiller som kommer fra KFUMEivind Kampen er fornøyd med vår siste signering inn porten her på Oslos Tak.

- Alexander har vært med oss noen uker i sommer, og levert et solid inntrykk. En hardtarbeidende midtbanespiller, med en veldig fin tilstedeværelse. Har hatt voldsom utvikling i KFUM de siste årene, og kommer til å tilføre oss masse energi og konkurranse inn i høsten, sier Kampen. 

Vi takker KFUM for en ryddig og fin prosess i forbindelse med denne overgangen. 

Velkommen til oss, Alexander!




Boateng og Nouri lånes ut

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 14. Aug 2024

Jesse Boateng og Arman Nouri er klare for utlån til henholdsvis Frigg og Ullern denne høstsesongen.

Boateng (20 år) kom til oss før 2023-sesongen. Nå er vi enig med Frigg om en utlånsavtale for stopperen. 

- Jesse hadde en litt trøblete vår, hvor en skade satte han tilbake. Det var derfor et ønske å gi han matching på et godt nivå i høst. Da Frigg dukka opp som en mulighet, blei det en strålende løsning, sier Eivind Kampen. 

Nouri (20 år) kom til oss før 2022-sesongen. Nå er vi enig med Ullern om en utlånsavtale for angrepsspilleren. 

- Arman har hatt veldig tøff konkurranse på topp denna sesongen. Han er på et sted i karrieren nå hvor det er veldig viktig med førstelagsfotball, som han også fortjener. Da interessen fra Ullern kom, så følte alle parter at det var en riktig løsning, sier Eivind Kampen. 


Dette er to supre karer vi håper og tror vil få en viktig erfaring med disse utlånsavtalene. Lykke til i høst, Jesse og Arman!





U19 åpner høstsesongen på søndag hjemme mot Ready

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 9. Aug 2024

Juniorlaget jakter opprykk, og vi forventer en tøff kamp mot Ready som jager bak oss på 2. plass. Kampstart er søndag kl.20:15 på Grefsen stadion. 

Lagene møttes i starten av sesongen i april, en tett og svært spennende fotballkamp. Kampen endte 1-1, med en nydelig scoring fra stopper Elias Renner Fredriksen fra distanse etter 27 spilte minutter. Ready utligner senere i det 84 spilleminutt. Junior-gutta til Kjelsås er dermed svært revansjelystne inn mot søndagens kamp.

Kaptein for Kjelsås sitt U19-lag, Christian Skar har følgende å si om kampen.

- Vi gleder oss sikkelig til kamp! Det er en revansjelysten gjeng som skal ta i mot Ready på hjemmebane. Gutta håper at mange tar turen til tribunen på søndag kveld for å støtte oss

Trener Anders Raa Søyland kan rapportere om en kampklar gjeng.

- Vi har sett bra ut etter ferien, fått en kamp i beina på onsdag mot Ski, og er veldig klare for å ta i mot Ready på nytt dekke her på Grefsen stadion! Vi har spesielt satt et par ting i det offensive spillet vårt siden sist vi møtte Ready, og vi skal gå ut å angripe fra start på søndag.

Spillerutvikler David Hovda kan også rapportere om en kampklar gjeng.

- Vi har trent godt siden oppstarten etter ferien. Det er tydelig at mange av gutta har lagt ned en solid innsats i sommer! Samtidig som vi tydelig ser et overskudd i gruppen. Nå blir det gøy med kamp.

Kjelsås ligger for tiden på tabelltopp med Ready like bak med to poeng mindre. Det ligger dermed til rette for en skikkelig duell på taket denne helgen!

Ta turen til Grefsen stadion 11. august kl. 2015 for å heie frem vårt juniorlag i starten på en spennende høstsesong!




Velkommen til Kjelsås, Sebastian Remme Berge!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 1. Aug 2024

Sebastian Remme Berge (28 år) er klar for spill på Oslos Tak. Midtbanespilleren kommer fra Eidsvold Turn.

Remme Berge har i mange år vært en toneangivende spiller på både OBOS- og Postnord-nivå gjennom spill i Ull/Kisa, Arendal og nå denne sesongen for Eidsvold Turn. Nå er han veldig klar for å fortsette karrieren hos oss, noe vi er veldig glade for. 

- Med spillere ut, og en litt krevende skadesituasjon, har det vært veldig viktig for oss å styrke troppen inn i en tøff høst. I Sebastian får vi en spiller med masse rutine, og noen virkelig fine ferdigheter på ball, sier Eivind Kampen. 

Remme Berg signerte tidligere i dag en 2-årskontrakt, og allerede i ettermiddag var han i gang i trening med sine nye lagkamerater her på Oslos Tak. 

- Detta er en helt super signering for oss. Han kjenner flere av gutta fra før, så vi kan være helt sikre på at vi får en veldig fin gutt, avslutter Kampen.

Vi ønsker å takke Eidsvold Turn for en ryddig og løsningsorientert prosess i forbindelse med overgangen. 

Velkommen til oss, Sebastian 💙!