U19 åpner høstsesongen på søndag hjemme mot Ready

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 9. Aug 2024

Juniorlaget jakter opprykk, og vi forventer en tøff kamp mot Ready som jager bak oss på 2. plass. Kampstart er søndag kl.20:15 på Grefsen stadion. 

Lagene møttes i starten av sesongen i april, en tett og svært spennende fotballkamp. Kampen endte 1-1, med en nydelig scoring fra stopper Elias Renner Fredriksen fra distanse etter 27 spilte minutter. Ready utligner senere i det 84 spilleminutt. Junior-gutta til Kjelsås er dermed svært revansjelystne inn mot søndagens kamp.

Kaptein for Kjelsås sitt U19-lag, Christian Skar har følgende å si om kampen.

- Vi gleder oss sikkelig til kamp! Det er en revansjelysten gjeng som skal ta i mot Ready på hjemmebane. Gutta håper at mange tar turen til tribunen på søndag kveld for å støtte oss

Trener Anders Raa Søyland kan rapportere om en kampklar gjeng.

- Vi har sett bra ut etter ferien, fått en kamp i beina på onsdag mot Ski, og er veldig klare for å ta i mot Ready på nytt dekke her på Grefsen stadion! Vi har spesielt satt et par ting i det offensive spillet vårt siden sist vi møtte Ready, og vi skal gå ut å angripe fra start på søndag.

Spillerutvikler David Hovda kan også rapportere om en kampklar gjeng.

- Vi har trent godt siden oppstarten etter ferien. Det er tydelig at mange av gutta har lagt ned en solid innsats i sommer! Samtidig som vi tydelig ser et overskudd i gruppen. Nå blir det gøy med kamp.

Kjelsås ligger for tiden på tabelltopp med Ready like bak med to poeng mindre. Det ligger dermed til rette for en skikkelig duell på taket denne helgen!

Ta turen til Grefsen stadion 11. august kl. 2015 for å heie frem vårt juniorlag i starten på en spennende høstsesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.