Fotballfeber på Grefsen / Kjelsås!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 16. Aug 2024

Denne uken er det fotballskole og jentecamp her på Oslos Tak. Nesten 400 unge spillere deltar! Ja, du leste riktig.  


- Før uken startet, var vi litt bekymret for logistikken, med 400 spillere innom hver dag fra 08.30-15.00. Dette har godt overaskende bra, mye takket være fantastisk innsats fra alle våre trenere og spillere. Det har sprudlet av idrettsglede og vi opplever at ungene trives godt i aktiviteten vi tilbyr, sier administrativ leder i Kjelsås Fotball, Martin Dahle Ovesen.

Det er rekord i antall deltakere på fotballskolen vår (Tine Fotballskole) i år med 308 barn i alderen 7 til 12 år. Fra mandag til fredag denne uken har det vært full aktivitet på Grefsen stadion, Myrerjordet og i KjelsåsMyra. Mange er i sving for å skape en uke full av glede og mestring for barna, nærmere 50 lokale trenere/spillere fra klubben vår gjør en fantastisk jobb med ungene.


Jentecamp for 2010 og 2011
Videre er det denne uken arrangert også jentecamp for jenter født i 2011 og 2010 med over 40 deltakere. Jentecampen er et samarbeid mellom Kjelsås og Lille Tøyen. Vi har stilt med 6 egne trenere, samt trenere fra Lille Tøyen. Jentene har hatt en inneholdsrik uke, med gode aktiviteter, fysiske trenere , besøk av A-lags spillere fra Lyn, foredrag om kvinnehelse  og nydelig måltider fra Jordbærpikene.

- En meget god treningsuke, der jentene har fått servert frokost og lunsj, samt hatt to økter hver dag. Tirsdag var Mia og Håvard, fysiske trenere,  innom for å holde foredrag og trening. Torsdag fikk jentene besøk av fire A-lagsspillere fra Lyn. Administrasjonen er utrolig fornøyd med spillere og trenere og skal definitivt videreføre dette arrangementet, fortsetter Ovesen. 

Om ikke det er nok har gutter født i 2011 arrangert treningscamp inne i Stadionhallen fra mandag til onsdag.

Fotballfeber på Oslos Tak
Det er stor interesse for fotball blant veldig mange barn på Grefsen/Kjelsås. Vi opplever økende antall spillere i lagene våre blant mange årganger i barnefotballen. Det er fantastisk å se så mye aktivitet og vi skal gjøre alt for at alle opplever glede, mestring og utvikling sammen med oss.

Vil du være med på KjelsåsAkademiet?
KjelsåsAkademiet starter igjen kommende uke (når skolen starter). Dette er et populært tilbud i AKS-tiden for barn født mellom 2017 og 2012, og gjennom våren var det nesten 200 deltakere med. Man kan velge å delta fra 1 til 3 dager i uken. Les mer om Akademiet og meld dere på her. 


Her er noen flere bilder fra fotballskolen i uke 33 (Foto: Aksel Guerra, Kjelsås Fotball):




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.