Kjelsås Fotball søker administrativ leder

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 6. Jul 2023

Kjelsås Fotball søker administrativ leder i 100% stilling. Du vil få muligheten til å jobbe i en klubb med sterk lokal tilhørighet og engasjement. Vi søker en strukturert person, enten kvinne eller mann, som kan ta ansvar for den administrative driften og bidra til å videreutvikle klubben vår. 


Om Kjelsås Fotball

Kjelsås er en tradisjonsrik klubb som hører til på Grefsen, Oslos Tak. Kjelsås Fotball tilbyr et svært givende arbeid med betydning for nesten 1000 barn og unge. Klubben har en sterk lokaltilhørighet, og tilrettelegger for aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vårt senior herrelag kjemper i toppen av 2. divisjon og klubben har en uttalt målsetting om å bli et OBOS-lag på sikt. A-laget er nå inne i sin 43. sammenhengende sesong i toppfotballen og skiller seg spesielt ut ved sin satsing på unge spillere fra nærområdet. I årets A-lagsstall har vi imponerende 11 lokale Kjelsåsspillere. Denne sesongen har Kjelsås Fotball oppnådd historiske resultater i cupen, noe som vitner om en klubb i kontinuerlig utvikling. 

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig daglig drift og lede administrasjonen
  • Iverksette vedtak fattet i styret
  • Delta og være referent i styremøter
  • Medarbeidersamtaler med ansatte i Kjelsås Fotball
  • Økonomisk oppfølging, planlegging og rapportering
  • Salg av samarbeidsavtaler, og oppfølging av disse
  • Sammenstille Årshjulet for Kjelsås Fotball. Ukeplaner, aktivitetsplaner
  • Kontakt med NFF, NFF Oslo, Ligaforeningen, Oslo IK, BYM evt andre myndigheter

Vil du være med i et engasjert miljø og bidra til å videreutvikle Kjelsås Fotball? 

Se stillingsannonse her

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med styreleder Dag Vestlund på mobil 911 98 703, eller styremedlem Jon Erik Høyem på mobil 988 05 996

Send søknad med CV innen 7. august 2023 til daglig leder i Kjelsås IL - Truls Nygaard på e-post: truls@kjelsaas.noBillettinfo kvartfinalen

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Torsdag 13. juli klokken 18.00 spiller vi en historisk kvartfinale i cupen mot Raufoss. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Vi i Kjelsås Fotball oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivtilbudet i området (Trikk og buss), sykle eller gå til stadion. 


Billetter kan kjøpes her eller i porten ved ankomst. Det er gratis inngang for alle barn under 16 år. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Vi oppfordrer Raufoss-tilhengere til å kjøpe billetter på forhånd, siden borteseksjonen for denne kampen har en begrensning på 400. Vi ønsker også at tilskuere ellers benytter seg av billettsalg på nett for å slippe køer utenfor inngangene. 

Portene åpner 1 time og 30 minutter før avspark. For at alle skal komme inn til kampstart anbefales det å være ute i god tid, IKKE 15 minutter før. 

Innganger Grefsen Stadion.

Hjemmesupportere/nøytrale går inn Neptunveien, mens bortesupportere går inn Engebråtveien. Det vil være tydelig markert i nærområdet.  

Det er sykkelparkering ved Tufte-gymmen i Neptunveien. I Engebråtveien kan sykler settes langs gjerdet på utsiden.  

Vi er klare for en ny cupfest på Grefsen Stadion! Denne gang i kvartfinalen mot Raufoss torsdag 13. juli klokken 18. Frivillige til kvartfinalen 13. juli

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 3. Jul 2023

Vi i Kjelsås setter stor pris på all frivilligheten som er i klubben. Det er mange som stiller opp på kamper og turneringer, står i kiosker og er vakter på A-kamper. Til den historiske cupkampen mot Raufoss 13. juli har vi behov for flere som bidrar på arrangementet. 


Kjelsås har nådd kvartfinalen i cupen for første gang i historien! Cupeventyret er blitt virkelighet, og sist mot KFUM var det over 1300 tilskuere på stadion. Vi skal skape ny cupfest kommende torsdag, og trenger frivillige mer enn noen gang. 

Har du mulighet til å bidra som frivillig på kvartfinalen mot Raufoss 13. juli? 

Meld deg som frivillig her

Det vil bli sendt ut informasjon på e-post til alle frivillige i forkant av kampen. 


Tusen takk til alle som bidrar!