Torshov Sport og Kjelsås IL Fotball forlenger samarbeidet

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 21. Mai 2024


Torshov Sport og Kjelsås har hatt et samarbeid i over 30 år, og nå er det klart at samarbeidsavtalen forlenges. 


- Det er flere grunner til at vi velger Torshov Sport som utstyrsleverandør. Torshov Sport gir medlemmene gode priser og leverer utstyr av høy kvalitet. Vi opplever en veldig god kundeservice, et godt samarbeid og sammen er vi utviklingsorienterte rundt produktene vi ønsker til klubben. Torshov Sport er en samarbeidspartner som ønsker å tilby oss det beste, forteller administrativ leder i Kjelsås IL Fotball, Martin D. Ovesen. 

Også hos Torshov Sport er man storfornøyd med signeringen av en ny samarbeidsavtale med Kjelsås IL Fotball. 

- Den nye og langsiktige avtalen gir oss gode forutsetninger for å kunne legge til rette for både klubb og medlemmer i årene som kommer, og de behovene vi vet oppmenn, trenere, administrasjon og ikke minst medlemmene har i en aktiv fotballhverdag. Den nye avtalen heier også frem både topp og bredde som er viktig for oss i Torshov Sport, sier klubbansvarlig, Simen Wigenstad. 

- Som en samarbeidspartner på sport føler vi at vi er tett på, og det er veldig morsomt å se den utviklingen som har vært på Kjelsås. Herrelagets semifinale mot Molde i 2023 er jo kroneksempelet på en eventyrhistorie, og vi hører også om ivrige årganger nedover i klubben. Klubbens satsing på jentene er også veldig gøy for oss som samarbeidspartner å se, sier Wigenstad. 


Les hele saken hos Torshov Sport her

Trenger du noe nytt Kjelsås-tøy?
Kjøp Kjelås IL Fotball-kolleksjonen her >