Adventskalender - Kjelsås Fotball

Postet av Martin Berild Aspelund den 26. Nov 2023

Kjelsås Fotball ringer julen inn! Hver søndag i advent kan du delta i spennende trekninger av eksklusive premier. Det blir gjensyn med kjente Kjelsåsprofiler og supportere, samt 12 høythengende premier! Pengene vil gå til et nyopprettet Kjelsås Fotball «Alle skal med» fond. 

 

Premier

Premier er levert av våre samarbeidspartnere Grefsenkollen, Torshov Sport, og Møller Bil Etterstad. Men det stopper ikke der - man kan også vinne eksklusive supportereffekter du stolt kan vise fram på Oslos Tak, men også på Ullevål stadion.. Hver søndag i advent trekkes det tre vinnere!   

 

Påmelding til Adventskalenderen er via Vipps: 

Barn: 150 kroner

Voksen: 250 kroner

Kjelsås IL Fotball: #71972

 

«Alle skal med»

Overskuddet fra Adventskalenderen vil gå til et nyopprettet «Alle skal med» fond i fotballen. Målet vårt i Kjelsås er at alle skal kunne spille fotball uavhengig av betalingsevne. Med dette fondet skal vi kunne hjelpe enda flere med å delta i aktivitetene til fotballgruppa. Mer informasjon om fondet kommer på hjemmesiden senere. 

Les også om Kjelsås IL sitt «Alle skal med» initiativ HER

 

Vi avslører de spennende premiene på Instagram og Facebook søndag 3., 9., 17. og 24. desember. Vinnere annonseres i kommentarfeltet kl. 15:00 samme ettermiddag. 


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.