Seier i seriepremieren

Postet av Martin Berild Aspelund den 20. Apr 2024

Seier i første kamp. Bilde hentet fra lagets egne Instagram: Kjelsaaskvinner. 

Det nyoppstartede kvinnelaget spilte torsdag kveld sin første seriekamp i 5. divisjon på Myrerfeltet. Motstander var studentlaget BI Athletics, og selv om snøværet skapte utfordrende spilleforhold, tok Kjelsås kontroll over kampen.

 

17 Debutanter i aksjon 

Kjelsås A-lag Kvinner har brukt vinteren til å bygge relasjoner, og spille inn et nytt lag. Torsdag debuterte hele 17 spillere i Kjelsåsdrakt.  

- Laget ser bra ut. Mye gode spillere med erfaring både fra 1, 2 og 3 divisjon, samt diverse U-landslag som gir oss en fin stamme. Nå må vi bare finne relasjonene enda bedre og holde oss skadefrie, så blir dette en god sesong. 

- Vi er endelig nesten 100%, med unntak av en halvskadet ankel og en hjernerystelse som må på plass, men ellers er vi fulltallige, sier hovedtrener Joachim Phan. 

 

Seier på en utfordrende bane

Selv om vi skriver midten av april, påvirket et uventet snøfall spillet i den første seriekampen. Treneren kan imidlertid fortelle om godt Kjelsås-spill og et målrikt oppgjør.

- Vi har full kontroll i første omgang, gode i bearbeidingen og i press spillet og skaper en del sjanser. Vi går til pause på stillingen 2-0. 

- Andre omgang blir litt preget av at forholdene blir vanskeligere og vanskeligere på grunn av snø. Det blir litt mer «Hawaii». Dette klarte BI sin lynraske og effektive spiss å utnytte ved tre anledninger. 


Kjelsås satte inn et ekstra gir i andre omgang, og vant kampen 5-3. Kjelsås sine mål: Thea Haug x2, Hanna Vik-Simonsen (Kaptein), Vilde Stubberud, og Alexandra Bakke.

- Seier i første seriekamp på en utfordrende bane er absolutt innafor og noe å bygge videre på, sier Phan. 


Joachim kan melde om en treningsgruppe som begynner å få et stabilt treningsoppmøte. 

- Det mest positive med den seneste perioden er at de fleste nå endelig er skadefrie og vi begynner å få en god treningsgruppe med stabilt oppmøte. Fremover blir skadeforebygging, kvalitet og intensitet viktig i arbeidet vi legger ned både i kamp og på trening, avslutter Joachim Phan. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.