Agnes Castberg Stølan tatt ut på landslagssamling

Postet av Martin Berild Aspelund den 11. Mar 2023

Uttaket til Equinor Talentleir i Sarpsborg for J14 ble klart fredag, og på listen over spillere som skal være med finner vi Agnes Castberg Stølan fra Kjelsås.


Agnes er på treningsleir i Barcelona med NFF Oslo toppgruppe jenter denne uken, og fikk den hyggelige beskjeden der nede. Hun ble veldig overrasket og glad for å bli tatt ut til Equinor talentleir, og synes det er veldig morsomt å få være med.

«Jeg gleder meg til et spennende og lærerikt opphold, og til å møte masse bra fotballspillere fra hele landet» sier Agnes.

Om treningshverdagen i Kjelsås 

Agnes forteller om en fin treningshverdag med mange treninger hver uke, både på Kjelsås, på skolen (Wang ung) og med krets/toppgruppen.

«Laget mitt, Kjelsås J08/09 har fått til veldig masse bra det året som har gått. Nå nærmer det seg seriestart og det blir veldig spennende med seriespill i Interkrets».


Landslagssamlingen foregår i Sarpsborg i perioden 23. – 26. mars. Agnes skal spille kamp kl. 13:00 fredag 24. mars, og søndag 26. mars kl. 10:00. Begge kampene spilles i Østfoldhallen.

Fagansvarlig for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland, sier at målet med samlingen er at spillerne kommer hjem med nye erfaringer og perspektiver som de kan ta med seg videre inn i treningshverdagen i klubbene sine. Les mer om uttaket her 


Vi ønsker Agnes lykke til på samling og heier på alle ivrige jentespillere i Kjelsås!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.