Ingen poeng med hjem fra Romsdalen

Postet av Martin Berild Aspelund den 4. Jun 2023

A-laget er inne i et hektisk kampprogram, hvor kampene kommer tett og det er lite hviletid. Etter cupbragden mot Stabæk i midtuken, var det mange som håpet at Kjelsås skulle gjenskape suksessen i bortekampen mot Træff. Det skulle vise seg å bli en tøff utfordring på fremmed gress.

I åpningsminuttene fortsetter vi der vi slapp mot Stabæk på torsdag og tar fullstendig kontroll på kampen. Etter bare 4 minutter har vi en ball i nettet, men målet til Arman Nouri blir annullert for offside. Fem minutter senere er det hjemmelaget som har en ball i mål, denne gang avvinkes ikke scoringen for offside. Træff tar oss i ubalanse med en gjennombruddspasning av høyeste kvalitet. Alene med William Da Rocha sendes ballen tversover og fra fem meters hold settes den kontant inn. Midtveis i omgangen utnytter Træff en livsfarlig feilpasning hjemover, 2-0. Like etter kommer vår største sjanse i kampen. Nouri spilles vakkert gjennom og får til en god avslutning, men oppofrende forsvarsspill hindrer mål. Lagene går inn til pause på stillingen 2-0.

Andreomgangen begynner på samme måte som den første. Vi styrer banespillet og viser lovende tendenser. Etter 65 minutter varter vi opp med flotte kombinasjoner som fører til at Eivind Willumsen får lagt inn et presist innlegg. Inne i feltet venter Aslaksrud, men fra 9 meter får han ikke tilstrekkelig kontakt med ballen. Det fortsatt ensidig dominans, men vi sliter med å få det til å stemme på siste tredjedel. Like før slutt viser innbytter Rasmus Vinge elegant teknikk ved å passere to forsvarere og avfyrer et skudd rett utenfor sekstenmeteren. Skuddet er godt, men Træff sin sisteskanse er nok en gang med på notene. Vi forsøker oss på en sluttspurt, men det blir med halvsjanser. Det ender 2-0 til Træff på Reknesbanen denne søndagen.

Nye muligheter allerede på onsdag når cup-eventyret fortsetter på Grefsen Stadion mot Jerv.