Sesongstart for U19/17

Postet av Martin Berild Aspelund den 13. Apr 2024

Fra venstre: Anders Raa Søyland, Sebastian Skjold, David Hovda. 

Sesongen er i gang for U19/17 som begge hadde sine seriepremier mot Ready. Trenerteamet gir en oppdatering på seriestarten, treningshverdagen, og status på junioravdelingen.  


Skal sparke godt fra oss 

Trenerteamet på U19, Anders Raa Søyland og David Hovda, er optimistiske for sesongen, til tross for poengdeling i første kamp.  

- Først og fremst deilig å være i gang med sesongen! Første seriekamp mot Ready viser at gutta har lagt ned en solid innsats inn mot sesongstart. 

- Vi spiller en fin førsteomgang og går til pause med 1-0 og god kontroll på kampen. 2. omgang gir oss mer trøbbel når Ready setter et høyere press. Det er så klart kjedelig å se at seieren ryker i sluttminuttene. Men 1-1 er en fin start og spesielt første omgang viser at vi skal klare å sparke godt fra oss i år, sier Søyland. 


Før sesongen var hele troppen på treningsleir i Spania, noe som ga verdifulle referanser. 

- Seieren mot Pathfinder i Spania ble det store øyeblikket i pre-season. Nå jakter vi samme flyt og følelse i alle kampene vi går inn i, sier spillerutvikler David Hovda. Det endte 1-1 i seriepremieren til U19 borte mot Ready 2 (G19 2.div avdeling 1). 

En bedre hverdag

Hovedtrener for U17 Sebastian Skjold opplever at gruppen har tatt steg på feltet denne våren. 

- Spillerne har tatt steg og jeg merker stor forskjell i kvaliteten på øktene fra februar. Det er god stemning og gøy å være på trening. Det er utrolig viktig for meg at gutta har en hverdag der de trives. 

- Målet er å skape en bedre treningshverdag for samtlige spillere i klubben, og med signeringen av Steinar (assistenttrener) vil hverdagen bli enda bedre. 

- Vi er en nykomponert gjeng som fortsatt kan bli enda bedre på samhold, kameratskap og lagfølelse. Det blir viktig å videreutvikle dette aspektet, sier Skjold. 

 

- Med noen gode ansettelser har vi nå fått satt et solid team rundt lagene. Og vi skal klare å skape en god treningshverdag for det som nå er over 50 mann i junioravdelingen vår, avslutter Anders Raa Søyland.


Neste kamper

17.04. Jutul - Kjelsås U17 (Skuisletta Kunstgress).

21.04. Kjelsås U19 - Haslum (Grefsen Stadion). Vi ser frem til å følge juniorlagene våre videre denne sesongen!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.