Vellykket Jentedag i Askim

Postet av Martin Berild Aspelund den 4. Mar 2024

Søndag formiddag reiste J13, J15 og Senior Kvinner til Askim for å spille kamper mot ny og spennende motstand. Vi ble invitert til jentedag av Askim, som leverte et kjempeopplegg med flott ramme rundt kampene og matservering i etterkant. For Kjelsås endte det med tre seiere! 


J13 vant 5-0 

Celine Aune Fjeldstad på J13 forteller om en super jentedag i Askim. 

- Jeg syntes dette var en super dag, og det var gøy siden laget spilte veldig bra. 

- Alt var så ordentlig gjennomført, opprop av de som scoret, og jeg som kaptein fikk ordentlig mestringsfølelse. Opplegget var kjempebra med tre kamper, og mat etter kampene, sier Celine Fjeldstad. 

- Det var lenge en jevn og fin kamp, hvor begge lag prøvde å spille god fotball. Vi er hakket bedre på siste tredel i begge ender av banen, sier Joachim Phan. 

 

Storseier for J15

J15 slo Askim hele 9-1, og treneren var fornøyd med det jentene leverte. 

- Vi dominerer store deler av kampen, og med unntak av et par muligheter fra hjemmelagets raske angrepsspillere, har vi full kontroll på Askim. 

- Vi treffer godt på det vi skulle øve på, og får sånn sett godt utbytte av kampen, sier Phan. 

 

Kaptein for J15, Julie Halvorsen, forteller om en god kampopplevelse med herlig ramme rundt. 

- Det var hyggelig å bli invitert til jentedag i Askim. Vi ble tatt godt i mot og opplegget var bra. Det var veldig kult med innmarsj, opprop av lagene og liv med musikk før, under og etter kampen. I tillegg var det fint å få servert mat rett etter kamp. 

- Det var en morsom kamp med gode dueller. Vi fikk trent på det som var avtalt på forhånd om spill og press. 

- Vi stod bra defensivt og hadde godt spill med gode angrep. Vi kunne vært mer effektive i avslutningene, men alt i alt en fin kamp med mange fine mål, sier Julie Halvorsen. 

 

Fantastisk snuoperasjon av A-laget

Etter 20 minutter lå A-laget under 4-0, men en fantastisk opphenting sikret seieren til slutt. Søndagens kaptein, Hanna Vik Simonsen, var fornøyd med vinnerviljen. 

- Vi starter kampen med 4 mål i mot på kort tid, noe som setter et lite stuck i laget. Men vi klarer å omstille oss. 

 - Vi ville ikke hjem til Oslo med tap, så vi setter det siste avgjørende målet og tar med oss seieren. Alt i alt er det vi som har mest ball og laget er veldig fornøyd med et slikt comeback, sier Hanna Simonsen

 

Joachim var imponert over vinnermentaliteten laget viste.  

- Selv med 4-0 i sekken etter 20 minutter gir vi oss ikke. Når Hanna Simonsen banker inn 4-1 begynner laget å få troen. Vi kjører på videre og reduserte til 4-3 rett før pause, etter to mål av Thea Haug. 

- Debutant Dina Rødberg holder nullen i andre omgang. Laget viser fantastisk mentalitet som klarer å snu fra 4-0 til 4-5, avslutter Joachim Phan. 

Mål: Hanna Simonsen x2, Thea Haug x2 og Elise Tichy. 

 

Vi takker Askim for kampene og en super jentedag! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.