Nikolai Knezevic er med videre

Postet av Martin Berild Aspelund den 12. Feb 2024

Foto: KB. Sportsmedia

Nikolai Knezevic har skrevet under på en ny kontrakt med Kjelsås. Angriperen kom til oss fra Nybergsund Trysil i fjor sommer og beskrives som en profesjonell type med mange spennende egenskaper. Nå er han klar for ny sesong i blått.


Ønsker å bidra med målpoeng

Knezevic har vært involvert i alle treningskamper så langt, og fikk nettkjenning mot Stabæk i 4-1 seieren tidligere i februar. 

- Jeg ønsket å forlenge med Kjelsås fordi jeg håper å ta nye steg, og tror dette er riktig klubb å gjøre det i. Vi har en god spillergruppe med fin garderobekultur. 

- Fra fjoråret tar jeg med meg de erfaringene og minuttene jeg fikk fra kampene i Postnord-ligaen, som jeg er veldig takknemlig for. I årets sesong håper jeg på flere minutter og kamper, samtidig som jeg kan være med å prege disse med målpoeng, sier Knezevic. 


Mange spennende egenskaper

Hovedtrener Eivind Kampen er glad for å ha Knezevic med videre. 

- Niko ankom Taket i høst, og viste fort at han har mange spennende egenskaper. En superprofesjonell type, som virkelig har imponert oss med arbeidet han er villig til å legge ned. 

- Hardt arbeid lønner seg, og han har allerede tatt noen skikkelig fine steg inn i denne vinteren. Det blir veldig spennende å følge utviklinga videre, sier Kampen. 


Vi gleder oss til å følge Nikolai Knezevic videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.