Kirsebom med videre

Postet av Martin Berild Aspelund den 20. Jan 2024

Foto: KB. Sportsmedia. 

Terje Kirsebom har signert en ny avtale med Kjelsås. Den rutinerte målvakten med lang fartstid i klubben legger alltid ned 100% i treningsarbeidet og kamp. Og selv om han ikke er i den "motoriske gullalderen," som han selv beskriver det, er han topp motivert for en ny sesong i den oransje keeperdrakten. 


I Kjelsås siden 2010

Hovedtrener Eivind Kampen er fornøyd med å ha Kirsebom med på laget enda en sesong. 

- Som lagets desidert eldstemann blir Teddy veldig viktig i form av sin voldsomme rutine og erfaring. 

Sitatet kunne vel så sannsynlig vært hentet fra resigneringen i 2014. Da skjønner alle at Kirsebom har blitt et fenomen. 

- En ener på treningskultur, og ener på miljø. Vi er veldig heldige som får fortsette med Teddy, sier Kampen. 

- Jeg ønsket å forlenge med Kjelsås fordi vi hadde en sesong i fjor der vi fikk vist fram et høyere toppnivå enn noen gang, men samtidig også mange kamper for langt unna toppnivået. Vi har lagt lista for denne sesongen, sier Kirsebom. 

- For egen del er det motiverende å prøve å bli litt bedre hele tiden selv om jeg ikke er midt i den motoriske gullalderen.


Enestående garderobemiljø

Kirsebom trekker frem keepergruppa, og det gode garderobemiljøet som en faktor til hvorfor han ønsket å fortsette på Oslos Tak. 

- En keepergruppe med godt samarbeid og selvfølgelig var jo de tre kampene jeg fikk for A-laget personlig høydepunkt i 2023. 

- Til slutt må det helt enestående fine garderobemiljøet vårt nevnes. Gleder meg til å komme i gang med pre-season. Jobbe hardt hver dag så skal vi få til nye drømmer på Kjelsås i 2024, avslutter Terje Kirsebom.  

 

Vi gleder oss til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.