Endringer i spillerstallen

Postet av Martin Berild Aspelund den 17. Jan 2024

Lagbilde: Vår 2023

I forkant av en ny spennende sesong skjer det endringer i spillerstallen til A-lag Herrer. Spillere har denne vinteren tatt steget opp til landets to øverste nivåer, Eliteserien og OBOS-ligaen. Samtidig har nye spillere kommet inn, og det har blitt gjort flere resigneringer av sentrale spillere fra et godt sportslig 2023. 


Spillere inn: Olav Øby (KR), Kristian Eriksen (Fløy), Filip Andrei Oprea (Gjelleråsen), Emil Rosén (Lyn), og Jacob Cleve Broch (Ullern)


Spennende nysigneringer Fra venstre øverst: Olav Øby, Kristian Eriksen, Filip Oprea, Emil Rosén, Jacob Cleve Broch.

Kjelsås og hovedtrener Eivind Kampen har vært aktive på overgangsmarkedet så langt denne vinteren. Dette sier han om nysigneringene: 

Olav Øby

- Vi får inn en veldig energisk og treningsvillig spiller, med gode lederegenskaper som vil hjelpe de yngre spillerne masse. Øby har også ordentlig x-faktor med en fryktelig følsom fot.

Kristian Eriksen

- Kristian ankom Fløy før høsten og var helt sikkert en av Postnord-ligaens mest innflytelsesrike spillere denne sesongen (2023). På 12 kamper ble det 10 mål og 23 poeng. 

Filip Oprea

- Han har bikket 50 kamper i veldig ung alder. Ingen tvil om at han er klar for et nytt nivå nå, og vi synes det er veldig spennende at det skjer hos oss. 

Emil Rosén

- En veldig dedikert og spennende ung keeper, som allerede har fått smake på voksenfotballen i Lyn. Emil er en ekte Kjelsåsgutt, så det føles veldig godt og riktig at han nå kommer hjem.

Jacob Cleve Broch

- Ung og spennende venstreback, som har hatt veldig fin utvikling i Ullern de siste sesongene. Fått smake godt med Postnord allerede i år, og vi synes det er veldig moro at han har lyst til å ta sine neste steg sammen med oss. 


Spillere til Eliteserien og OBOS-ligaen

De siste 12 månedene markerer fem spilleroverganger til Eliteserien, og en til OBOS-ligaen. Ole Erik Midtskogen (Odd) og Yaw Paintsil (Tromsø) ble begge klare for Eliteserien 1. januar 2023. Rasmus Eggen Vinge ble hentet til Stabæk i fjor sommer. Kjelsåsgutten Victor Emanuel Halvorsen signerte kontrakt med Sarpsborg 08 sommeren 2023, men fortsatte hos oss på lån fram til sesongslutt. 02.01.24 ble det klart at det lokale keepertalentet William Da Rocha signerte for nyopprykkede KFUM-Oslo. Sist i rekken er Jacob Blixt Flaten som signerte for Sogndal 9. januar. 


Spillere ut: William Da Rocha (KFUM), Jacob Blixt Flaten (Sogndal), Victor Emanuel Halvorsen (tilbake til S08 etter lån), Markus Welinder (tilbake til S08 etter lån), Greg Dylan Dusabe, Christopher Varcoe, Andrius Dolzenko, og Marco Cheng. 

Markus Welinder kom til Kjelsås på lån fra Sarpsborg 08, og fikk 15 A-lagskamper i serie- og NM. Greg Dylan Dusabe kom til Kjelsås i forkant av sesongen 2022, og fikk et innhopp for A-laget. 

Kjelsås Fotball takker for innsatsen, og ønsker lykke til videre!


- Vi er fremdeles ikke helt i mål med sammensetningen av årets tropp. Vi kikker på noen flere spillere inn, samtidig som vi har med noen spillere fra fjorårets tropp som vi fortsatt ikke er helt sikre på hva som er den beste løsningen for, sier hovedtrener Eivind Kampen. 


Se spillerstallen 2024 HER

Merk: Oversikten inkluderer kun spillere som er på kontrakt pr. 17.01.24. 

Spillerstallen oppdateres fortløpende. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.