Kjelsåsakademiet

Postet av Martin Berild Aspelund den 27. Des 2023

Akademiet er et tilbud til alle motiverte spillere født mellom 2012 og 2016 i Kjelsås Fotball. På akademiet fokuserer vi ikke kun på sportslig utvikling, men også at det skal være en sosial og inkluderende arena for unge på Grefsen. Oppstart er mandag 8. januar.


Satser på Kjelsåsakademiet 

Akademiet skal være en attraktiv utviklingsarena for unge fotballspillere på Kjelsås. Vi har derfor valgt å redusere prisen, øke antall mulige dager og styrke det sportslige opplegget. 

I 2024 introduserer vi "Årgangsansvarlige". Disse vil ikke bare trene grupper på Akademiet, men også støtte foreldretrenere og fungere som et bindeledd mellom Akademiet og barnefotballen. Målet er å styrke båndene mellom Akademiet og barnefotballen, slik at Akademiet blir en kvalitetsforsterker for all fotballaktivitet. 

Kjelsåsakademiet skal være et sted hvor medlemmer kan få kvalifisert sportslig oppfølging og hvor de kan møte representanter fra hele klubben. 

- Vi hevet vårt sportslige nivå i høst med en tydeligere fagplan. Klubben gjør nå viktige investeringer i fagansvarlige og trenerressurser, som jeg er sikker på vil heve kvaliteten ytterligere, sier barne- og akademiansvarlig Arild Nøst Odland. 


Treningene følger en tematisk periodeplan som defineres av Årgangsansvarlig i samråd med hovedtrener for årgangen.

Se oversikt over treningsplanene fra i høst HER

Det vil bli servert frukt på fotballhuset til alle treninger.

Merk: Nytt for akademiet er at priser oppgitt er per måned og beløpet trekkes automatisk når avtalegiro er akseptert. 

 

PÅMELDING 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.