Jacob Cleve Broch har signert

Postet av Martin Berild Aspelund den 16. Des 2023

Jacob Cleve Broch har signert for Kjelsås. Cleve Broch kommer fra spill i Ullern, hvor han i årets sesong står oppført med 10 kamper i Postnord-ligaen, og 25 kamper for rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen. I sistnevnte ble det to nettkjenninger på frispark. 


Ung og spennende venstreback

Hovedtrener Eivind Kampen er spent på å følge utviklingen hans videre. 

- Ung og spennende venstreback, som har hatt veldig fin utvikling i Ullern de siste sesongene. Fått smake godt med postnord allerede i år, og vi synes det er veldig moro at han har lyst til å ta sine neste steg sammen med oss, sier Eivind Kampen. 

04-modellen som har spilt i Ullern hele livet har et positivt inntrykk av Kjelsås som klubb. 

- Jeg har hørt mye positivt om klubben, og nivået og det sportslige opplegget Kjelsås har er veldig bra, sier Cleve Broch.

- Mine styrker som spiller er at jeg slår gode innlegg og kan slå fra nesten hvor som helst. Jeg er veldig god én mot én offensivt og har et bra rykk, i tillegg til et par finter på repertoaret. 

- Neste sesong håper jeg å etablere meg i Postnord-ligaen og være en viktig brikke for Kjelsås. Så vil jeg at vi kommer like langt i NM neste år også, avslutter Cleve Broch med et lurt smil. 


Vi ønsker Jacob Cleve Broch velkommen til Oslos Tak! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.