Ny hovedtrener for U17 og G2011

Postet av Martin Berild Aspelund den 24. Okt 2023

Torje Usland Dahl er ny hovedtrener for Kjelsås U17 og G2011. Torje har utdannelse innenfor pedagogikk og idrettsvitenskap fra Norge, samt et treårig trenerstudium fra Manchester. Han har praktisk erfaring som trener både fra tiden i England og som trener i Øvrevoll Hosle. 


Trenerbakgrunn fra Manchester

Vår nye Kjelsås-trener har sin trenerbakgrunn fra Manchester, Storbritannia, der han fullførte utdannelsen i Football Coaching & Management ved UCFB Etihad. 

- Jeg har trenerutdanning fra Manchester. Der lærte jeg mye om sportspsykologi, det å være trener for gutter og jenter i alle aldre og på forskjellige nivåer, sier Torje Dahl. 

- Tiden min i Manchester lærte meg mye om fotballfaget. Jeg fikk mye verdifull erfaring, alt fra treninger med unge gutter og jenter som også trente på Liverpool, Manchester United og City sitt akademi, til skolelaget hvor jeg trente og ledet spillere på min egen alder, sier Dahl. 

- Valget falt på Kjelsås etter et veldig godt førsteinntrykk. Inntrykket var at det var en ryddig, strukturert og hyggelig klubb, sier Dahl. 


Fokus på å skape et godt treningsmiljø

- Som fotballtrener forsøker jeg å skape et prestasjonsorientert miljø fremfor et resultatorientert. Jeg ønsker at vi kan være kompiser, samtidig som spillerne vet at jeg kan skjære gjennom og bestemme enkelte ting, sier Dahl. 

- Jeg er ærlig, og tydelig på det fotballfaglige, men vektlegger også en viss frihet på banen. Spillprinsippene er imidlertid førende for hva vi prøver på i kamp og på trening. 

- Muligheten til å jobbe med to spennende årskull i G2011 og U17, som begge vil være i 1. divisjon motiverte meg. Jeg ser frem til å jobbe med gutta, utfordre de, og at de utfordrer meg som trener, avslutter Torje Dahl. 

 

Torje starter hos Kjelsås i november, og vi gleder oss til at han skal bli en del av vårt spennende juniorprogram, og som hovedtrener for G2011. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.