Victor Emanuel Halvorsen solgt til Eliteserien

Postet av Martin Berild Aspelund den 8. Aug 2023

Foto: KB.Sportsmedia. 

Kjelsås har kommet til enighet med Sarpsborg 08 om en overgang for Victor Emanuel Halvorsen. En vaskeekte Kjelsås-gutt tar steget opp til Eliteserien, og føyer seg inn i rekken med spillere klubben har sendt til høyere divisjoner de senere årene. I første omgang lånes Victor tilbake til Kjelsås for en viktig høstsesong, og spiller i klubben ut året. 


Fra barnefotball i Kjelsås til Eliteserien

- For alle trenere, ledere og medspillere som har fulgt Victor fra barn til mann i Kjelsås fotball, vil dette oppleves som en svært fortjent og logisk overgang. Man så veldig tidlig at Victor er en godt oppdratt gutt, med et helt spesielt idrettshode, sier hovedtrener Eivind Kampen. 

- Vi er veldig stolte av at enda en Kjelsås-spiller tar steget inn i den helprofesjonelle fotballhverdagen. Masse kudos til Victor, men også all ros til alle de som har hjulpet han på veien fra barnefotballen og til i dag her på Oslos Tak, sier sportslig leder Alexander Rein. 

- Det må være en veldig inspirerende dag for barna som vokser opp i bydelen, og gi masse energi og stolthet til barne og ungdomstrenerne våre, sier Kampen.

Victor Emanuel Halvorsen - Spilt fotball i Kjelsås hele livet. 

Det lokale midtbanetalentet har tross sin unge alder (19 år) rukket å notere seg for 52 A-lagskamper for Kjelsås i Postnord-ligaen og NM. Allerede høsten 2021 ble Victor tatt opp i A-stallen, og noen måneder senere signerte han proffkontrakt med klubben. 

- Victor ble veldig fort en bærebjelke i laget vårt, og har levert fantastisk for oss de siste åra. Jeg er helt overbevist om at han kommer til å håndtere det neste steget, og det blir utrolig gøy å følge fortsettelsen, sier Kampen. 


Victor er sønn av klubblegende Dag Halvorsen, og bror til Philip, som også spiller på Kjelsås sitt A-lag. 

- Heldigvis skal vi beholde Victor ut denne sesongen først. Veldig viktig for oss, og det venter også en fin happening utpå høsten, som vil gi nyttig bragging rights rundt middagsbordet i en av de viktigste familiene i Kjelsås Fotballs historie, sier hovedtreneren. 


Stor interesse 

-Det var stor interesse rundt Victor, og vi er glad for at han har funnet seg en klubb med tydelige planer for utviklingen hans videre, sier Rein. 

- En super overgang for alle parter, Sarpsborg er en strålende klubb, og det er spesielt fint å se at Victor kicker skikkelig på opplegget han kommer til, sier Kampen. 

Signert for Sarpsborg 08. 

Et ønske om å bli litt bedre hver dag

- Det finnes ingen fasit på hvordan man blir god i fotball, men Victor er et prakteksempel på den veien jeg tror på, sier Kampen. 

- Totalt investert i å gjøre sitt beste hver eneste dag, både for seg sjøl, sine kamerater, laget og klubben. Ingen krefter på å reise hverken Europa, Norge eller Oslo rundt på noe «golden zumba elite youth cup». 

- På vegne av A-trenerne kan man bare si at vi er veldig stolte av Victor, og at det har vært en ære å få bivåne første del av karrieren, avslutter hovedtrener Eivind Kampen. 

Foto: KB. Sportsmedia. 

- Jeg vil takke Sarpsborg 08 for en profesjonell og god prosess rundt også denne overgangen, avslutter sportslig leder Alexander Rein. 

Vi ønsker Victor lykke til i Sarpsborg 08 etter sesongen, og gleder oss samtidig til en spennende fortsettelse i kongeblått denne høsten. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.