Historisk cupkveld mot KFUM

Postet av Martin Berild Aspelund den 26. Jun 2023

Onsdag 28. juni kl. 18.00 fortsetter cupeventyret på Grefsen Stadion. Vi får besøk av KFUM Oslo i 4.runde i cupen. Stikkordene er byderby, klubbrekord og en skikkelig godbit for den nøytrale tilskuer. 


Historisk cupkveld 

Sist Kjelsås var i fjerde runde i cupen var tilbake i 1999 (2-3 tap mot Molde). Lokaloppgjøret mot KFUM markerer derfor en historisk kveld for klubben. Kjelsås var også i fjerde runde tilbake i 1987 (3-5 tap mot Bodø Glimt). KFUM sin beste cupprestasjon kom i 2019, da de tapte mot eliteserielaget Odd i kvartfinalen. 

Klubbrekord ville betydd mye for denne generasjonen Kjelsåsspillere.

-Vi har virkelig fått kjenne på hvor viktig cupen i Norge er for folk. Det har vært fine rammer rundt kampene, og mye følelser knytta til avansementene. Så detta er en stor energi-innsprøytning for klubb, spillere og hele bydelen, sier hovedtrener Eivind Kampen. 

- Nå står vi i en posisjon hvor å forsere neste hinder vil bety klubbrekord, det hadde vært veldig svært for denne generasjonen Kjelsåsspillere, sier Kampen. 

Byderby i fjerde runde 

Våre tre siste møter med «Kåffa» har endt med uavgjortresultater. Det er med andre ord sjanser for en spennende kamp til siste spark på ballen, også onsdag kveld. 

- Kåffa har vokst seg til å bli et profesjonelt «power house» i oslofotballen, og besitter en veldig sterk tropp, med kvaliteter i alle ledd. Det betyr nok en kamp som underdog, men lysten til å være med ei runde til kommer nok til å nå nye høyder. 

-Vi synes det er veldig artig med et byderby såpass langt ut i cupen. Det bør vekke begge klubbenes supportere og venner, samt være en interessant godbit for den mer nøytrale fotballelsker i Oslo, avslutter Eivind Kampen. 


Billetter kan kjøpes her: https://kjelsaas.woow.no/#!/match/buy/352 eller i porten ved ankomst. Alle barn under 16 år kommer gratis inn. Sesongkortet gjelder også for cupen. 

Ta med familie, venner og ukjente til Grefsen Stadion onsdag klokken 18.00! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.