Eliteseriemotstand i cupen

Postet av Martin Berild Aspelund den 26. Mai 2023

Etter et spennende straffedrama mot Follo på mandag, sikret Kjelsås seg en plass i andre runden av Norgesmesterskapet. I går kveld var det trekning, og det ble klart at Eliteserie-laget Stabæk gjester Oslos Tak kommende torsdag 1. juni klokken 18.00. 


Hovedtrener Eivind Kampen ser fram til utfordringen og håper samtidig på en herlig ramme rundt cupkampen. "Moroa med cupen for oss handler om å måle krefter med de beste, samt å få by inn lokalbefolkninga til en liten fest". 

"Da NFF regna seg fram til at det var Lyns tur til å få pEnga på besøk, er det veldig hyggelig å gå ønske Stabæk velkommen. Stabæk er en super klubb som har fått en god start på sesongen i Eliteserien. Litt ekstra krydder med vår egen Sturla Ottesen tilbake på taket" sier Kampen. 

For to spillere i dagens Kjelsåstropp blir møte med bærumsklubben ekstra spesielt. Martin Helmer Rusten og Arman Handal Nouri har begge gått gradene i Stabæk-akademiet og ønsker helt sikkert å vise seg fra sin beste side på torsdag. 

Møte med Stabæk blir tøft sportslig, men Kjelsås har seg som sterke på hjemmebane denne vårsesongen, med imponerende tre seire og kun ett innsluppet mål. 

"Sportslig er det selvsagt en beintøff oppgave, men samtidig den mest takknemlige inngangen man kan ha i idretten, med begrensa forventninger og svær oppside. Vi er fryktelige glade i cupen, og kommer til å gjøre alt vi kan for å lage en liten bombe" sier Kampen.

Han understreker også viktigheten av at folk støtter laget, og kommer på kamp. 

Sjansene våre øker betraktelig med hvert menneske som tar turen til Grefsen Stadion, så vi håper på massiv mobilisering fra lokalbefolkningen," avslutter Kampen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.