Fire lokale unggutter tas opp i A-stallen

Postet av Martin Berild Aspelund den 1. Mar 2023

Fra venstre: Philip Halvorsen (20), Kasper Krokan (18), Henrik Osnes (17) og Marius Castberg Stølan (18). 

Assistenttrener Jørgen Bjørn er fornøyd med å hente opp hele fire lokale unggutter i A-stallen. Det gir et bilde på hvilken utviklingsarena Kjelsås har blitt, og innsatsen gutta selv har lagt ned for å ta det neste steget. Bjørnen har gode ord å si om våre lovende Kjelsåsgutter. 


Marius Castberg Stølan (f. 27.09.2004) - Egenutviklet. Posisjon: Kant

«Marius har vært en fargeklatt på stadion i mange år allerede med sin enorme bensintank. Dømmer kamper for yngres, jobber på fotballskoler og bidrar når det trengs. Nå begynner han også å bli fotballspiller!»

04 modellen betegnes som en spiller med ganske komplett fotballfysikk og fin forståelse. «Utviklingstempo vil variere mye når man er så ung, men jeg forventer mye av Stølan i 2023».  


Philip Steiner Halvorsen (f. 31.12.2002) - Egenutviklet. Posisjon: Back

«Philip var nære unna A tropp vinteren 2020 før han dro til USA for å bli «Butler». Kom hjem til Norge i fjor sommer og spilte en halv sesong i NorskTipping-ligaen. Har kongeblått blod og er sønn av den største av de alle».

Philip er en spillertype med bra duellkraft og fin fot. «Må bli tøffere med seg selv, da kan det bli en riktig så artig sesong for big Phil! To Halvorsen i troppen, man blir religiøs av mindre» forteller Jørgen.


Kasper Emilsen Krokan (f. 28.12.2004) –Egenutviklet. Posisjon: Kant

«Kasper fikk smake på voksenfotballen i NorskTipping-ligaen i fjor. Scorte blant annet en kjempegoal mot Grorud hjemme på våren. Har veldig fine grunnferdigheter, så gjelder det å bruke det effektivt på et høyere nivå enn tidligere»

Jørgen melder om at Kasper er i fin utvikling og forventer at han tar for seg mer og mer hva gjelder prat, duellspill og produksjon på siste tredjedel av banen. 


Henrik Osnes (f. 14.08.2005) – Egenutviklet. Posisjon: Midtstopper

«En type man kan stole 100% på. Se Henrik inn i øynene så skjønner du at her har du en spiller som genuint ønsker å bli bedre. Han trener godt, stiller gode spørsmål og er ydmyk. Slitt mye med skader de siste årene, men vokst fra seg det nå».

Osnes betegnes som en spennende stoppertype, som kan ta veldig store steg i 2023. «Forhåpentligvis kan han følge fotsporene til noen av de som har gått stopperskolen i klubben tidligere» avslutter Bjørnen. 


Vi ser frem til å se gutta i gang for A-laget, og følge den spennende utviklingen videre! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.