Jevnspilt mot Skeid i LSK hallen

Postet av Martin Berild Aspelund den 20. Feb 2023

Etter det tunge nederlaget mot avdelingskollega Lyn i midtuka, var det søndag formiddag igjen klart for ny treningskamp. Et revansjelystent Kjelsåslag stilte fra start i møte med klubbnabo Skeid i LSK-hallen. Skeid som avsluttet sesongen i fjor med å beholde plassen i Obos-ligaen, har hatt en resultatmessig varierende sesongoppkjøring så langt.

Etter en jevnspilt åpning skaper Skeid et lite trykk på dødball, men vi får ryddet unna før det blir noen skikkelige farligheter. Dette er også kampbildet utover i omgangen, hvor begge lag bytter på ha ballen uten å finne formelen på siste tredjedel. Lagene går til pause på stillingen 0-0, og våre unge gutter har ikke stått noe tilbake for Skeid i denne førsteomgangen.

I andreomgang åpner kampen seg mer opp, og Skeid er farlig frempå etter kun 3 minutter inn i omgangen. På et innlegg som havner på bakerste får plutselig to rødkledde stå helt alene, men uten å klare å utnytte sjansen og det hele renner ut i kokos. Etter en periode hvor Skeid har var klart friskest, blir det igjen tett og jevnt i banespillet. I det 64 minutt kommer Blixt Flaten i drømmeposisjon sin, men skuddet fra 18 meter går over mål. Skeid har et par halvsjanser, men den virkelige store muligheten får vi når Hermansen dunker til fra 22 meter. Ballen suser i tverrliggeren, og vi er centimetere unna å ta ledelsen på tampen. Men, det hele ender 0-0 mot Skeid.

Hovedtrener Eivind Kampen var fornøyd med gutta etter møte med Skeid. «Stor fremgang fra onsdag, det var det viktigste. Vi gjør ting litt enklere for oss selv, og da ser vi med en gang sterkere ut som et kollektiv. Det er fortsatt en del å pusle med, særlig offensivt, men alt i alt en fin dag på jobben» sier Kampen.