Varierende prestasjon mot Ullern

Postet av Martin Berild Aspelund den 25. Mar 2023

Med litt over to uker til seriestarten i Postnord-ligaen tok vi fredag kveld imot divisjonskollega Ullern, til treningskamp på Grefsen stadion. Et lag vi også skal spille generalprøve mot neste helg.

Førsteomgangen settes i gang, og etter kun 5 minutter tar gjestene ledelsen etter et skudd som styres i mål. Kjelsås sin første mulighet kommer litt senere når en heading fra Aslaksrud, fjorårets toppscorer for Ullern, går like utenfor. Samme mann er enda nærmere etter halvtimen, denne gang får han stå alene på 6 meter, men headingen går ikke mellom stengene. Etter en noe avventende åpning fra vår side, etablerer vi et spillemessig overtak, og bør få uttelling på scoringstavla. Det skjer ikke, og bortelaget Ullern går til pause med en 1-0 ledelse.

I andreomgangen går vi offensivt ut, og skaper målsjanser på løpende bånd. Først skyter innbytter Askengren like utenfor på et innlegg fra Helmer, og minutter senere er sistnevnte veldig nære å score på hode. Keeper redder, og Ullern får avverget. Vi klarer ikke å omsette store scoringsmuligheter, men bortelaget har ikke samme problem. Plutselig står en hvitkledd alene på bakerste, og setter ballen sikkert i nettet. Et effektivt Ullernlag dobler ledelsen. I det 77 spilleminutt, reduserer vi på et skudd fra skrått hold fra Vinge. På overtid spiller vi oss til flere gode muligheter, men stillingen 1-2 til Ullern står seg.

Vår målscorer: Rasmus Vinge.

Hovedtrener Eivind Kampen hadde følgende å si om forestillingen:

«Presentasjonen er ujevn. Vi har en god halvtime til pause, skaper store sjanser og bør score mål. Åpner andreomgang også sterkt, men klarer ikke å score, da blir vi heller straffet for feil bakover».

«Tipper vi har 6-7 kjempestore sjanser, så da er det rart å sitte igjen med bare en goal. Når det gjelder totalen må vi se enda hvassere ut neste helg» avslutter Kampen.