Ayub Ibrahim Mahammed har signert ny avtale ut 2026

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 9. Jul 2024


Ayub (21 år) har markert seg på Oslos Tak denne våren. Nå har den kvikke kantspilleren signert avtale ut 2026 med Kjelsås Fotball. Det er vi skikkelig glad for.


Ayub Ibrahim Mahammed kom til oss i januar. Da etter sist å ha spilt for Sprint Jeløy og Kvik Halden. Gutten har lenge markert seg som en meget spennende spiller i Østfold-fotballen, og har fortsatt utviklingen her hos oss i Kjelsås. Totalt har han spilt 14 kamper og notert seg for 2 mål for oss denne våren.

Ayub glei veldig kjapt inn i gruppa vår, og har vist seg som en positiv og hardtarbeidende gutt. Har spilt en viktig rolle i vårsesongen, og vi har vært veldig fornøyd med hans bidrag. Så tror vi også at vi bare har tæppa så vidt innom potensialet til Ayub, og synes det blir veldig spennende å se hvilke steg vi kan ta sammen de neste årene, sier en fornøyd Eivind Kampen. 

Ayub er selv også fornøyd med å sette signaturen på en ny og lengre kontrakt med Kjelsås. 

- Jeg er stolt av å signere denne kontrakten med Kjelsås. Jeg ser frem til samarbeidet fremover hvor vi skal vise styrken vår og hva som bor i oss. Det er helt fantastisk for utviklingen min å være en del av Kjelsås. Gjennom treninger og kamper skal vi fortsette å vokse som individer og som lag, sier Ayub

Ayub har spilt barne- og ungdomsfotball i Lisleby. Vi takker de for en god i dialog rundt overgangen og det gode arbeidet de har lagt ned i utviklingen av Ayub. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, Ayub!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.