Kjelsås Fotball søker ambisiøse trenere. Søknadsfrist: 04.08.24

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 2. Jul 2024

Kjelsås fotball ser etter flere ambisiøse og lærevillige trenere til våre ungdomslag på gutte- og jentesiden. Vi er en klubb i vekst, og leter etter deg som motiveres av å utvikle klubben på Oslos Tak til nye høyder. 

Vi søker nå hovedtrenere for:

  • Gutter 14 år (1. lag)
  • Gutter 12 år
  • Jenter 12 år

Er du en lærevillig person som er interessert i fotballfaget? Da kan Kjelsås Fotball være noe for deg. 

Som trener i Kjelsås får du frihet til å teste ut dine ideer, samtidig som du får tilgang på et kompetent miljø som holder deg trygt i hånda ved behov og sikrer at det er en "blå tråd" i det vi gjør. Du vil få oppfølging av treneransvarlig for å skape refleksjon og læring rundt egen praksis og utvikling. 

Treningene holdes på ettermiddag/kveldstid, og lar seg kombinere med studier. Fra 1. august har vi en splitter ny kunstgressbane på Grefsen stadion, samt nye garderober og kontorfasiliteter.

Det er gode kollektivforbindelser til våre hjemmebane med både buss, trikk og tog i nærheten. Klubben har tette bånd til både Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Mulighetene for å klatre i fotballhierarkiet er med andre ord gode om du er interessert og dyktig nok. 

Det vil være gode muligheter for utvidelse av stilling og ansvar ved tegn på fremgang og utvikling. Vi tilbyr 

  • Tilgang til det fremste innen analyseverktøy:,Sportscode og Hudl
  • Erfaring med å jobbe med unge fotballspillere og bidra til deres fremgang
  • Muligheten til å utvikle dine ferdigheter som trener i et kunnskapsrikt miljø
  • Lønn etter avtale 

Har du lyst til å være en del av et av Norges beste utviklingsmiljøer? 

Send kort info om hvem du er til: 

Søknadsfrist: 4. august 2024

___

Om Kjelsås Fotball  

Kjelsås er en tradisjonsrik klubb som holder til på Grefsen Stadion, på det fotballen har gjort kjent som Oslos Tak. Kjelsås Fotball tilbyr et svært givende arbeid med betydning for nesten 1000 barn og unge. Klubben har en sterk lokaltilhørighet, og tilrettelegger for aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vårt senior herrelag er en betydningsfull aktør i norsk 2. divisjon, og har blitt en viktig klubb for å utvikle lovende spillere inn i den helprofesjonelle fotballen. A-laget legger nå bak seg sin 43. sammenhengende sesong i toppfotballen, og skiller seg spesielt ut ved satsingen på unge spillere fra nærområdet. Vi har mange spillere i barne- og ungdomsfotballen både på jente- og guttesiden. På jentesiden har vi igangsett viktige tiltak for å bygge en "stige" i egen klubb helt opp til seniornivå.

#detteeeroslostak


(Foto: Ådne Dyrnesli)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.