Domino's Pizza er med på laget

Postet av Martin Berild Aspelund den 12. Apr 2024

Kjelsås Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Domino's Pizza. Avtalen med verdens største merkevare innen take-away pizza gir fine rabatter, samtidig som noe går tilbake til klubbkassa.  


Administrativ leder Martin Ovesen er glad for å ha landet en avtale som gagner både klubb og medlemmer. 

- Vi gleder oss til å samarbeide med Dominos og det er moro å inngå samarbeidsavtaler som gagner klubb og medlemmer. Dominos vil bidra under større arrangementer og vi som klubb er alltid sikret god pizza til gode priser.

- Bestillinger fra klubb gir 20%, noe som er flott ved lagavslutninger eller andre sosiale sammentreff. Klubb får også Kickback på dette, sier Ovesen. 


Inngår i pakken til Sjela+ 

Vi tilbyr både medlemmer i klubben, og de i Sjela+ 15% rabatt ved kjøp av pizza fra Domino's. Kjøpet må gjøres online, ved bruk av rabattkode og gjelder både for henting og levering. 

Rabattkoden ligger under "lojalitetskortet" i Kjelsås Fotball Appen

Bli en del av Sjela


Om Dominos

Verdens største merkevare innen take-away pizza. Den deilige Domino's-pizzaen har internasjonalt fått munner til å renne siden 1960. I Norge har pizzakjeden snart tiårsjubileum og du finner oss på 42 lokasjoner fra Kristiansand i sør til Trondheim i midt. I Domino’s er vi kjent for levere digg pizza med en imponerende hastighet. Alle pizzaer er håndlaget fra fersk deig som optimalt har hevet i 72 timer! 

Bestill på dominos.no


Vi gleder oss til samarbeidet! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.