Ole Martin Øgaard er ny trener på G2011

Postet av Martin Berild Aspelund den 8. Apr 2024

Ole Martin Øgaard er G2011 sin nye hovedtrener. Ole Martin kommer inn med nyttig trenererfaring, og verdifull faglig kompetanse. Nå gleder han seg til å bli bedre kjent med Kjelsås som klubb og sitt nye lag.


Solid trenerbakgrunn

Ole Martin er utdannet lærer, men har flere år som trener i klubber som Sandnes Ulf og Viking. 

- Jeg har tidligere vært i Sandnes Ulf og Viking hjemme i Rogaland. Der har jeg vært hovedtrener, trenerveileder og analytiker; fra jenter 7 år til A-lag i OBOS-ligaen. Jeg er utdannet lærer og har i etterkant tatt to mastere i idrett. 

- Jeg kommer fra noen høyt kompetente, strukturerte og innovative miljø, og håper å kunne tilføre noe derifra på en pedagogisk måte. Jeg er ydmyk og glad over muligheten til å bidra i Kjelsås, sier Øgaard. 

 

Matcher profilen vår

Sportssjef Simen Stamsø Møller har fått et godt inntrykk av vår nye trener. 

- Ole Martin har gitt et veldig godt inntrykk. Han kommer hit med en solid pakke av fotballutdanning og relevant erfaring fra andre klubber. 

- Han fremstår som ambisiøs og blid, noe som matcher vår profil veldig godt. 

- På Kjelsås ønsker vi å skape et miljø hvor flest mulig skal ha det gøy med fotball og glede seg til trening og kamp. I tillegg vil vi utvikle spillere og trenere til å oppnå sine mål og drømmer. På begge disse områdene håper og tror jeg Ole Martin blir en veldig fin ressurs, sier Stamsø Møller. 


Vi ønsker Ole Martin velkommen til oss! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.