Handelsbanken forlenger samarbeidet

Postet av Martin Berild Aspelund den 13. Feb 2024

Handelsbanken ønsker å bidra lokalt for at barn og unge har muligheter til å delta på aktiviteter som fremmer både helse, samhold og engasjement. I så måte har Kjelsås Fotball vært et naturlig valg – nå videreføres samarbeidet. 


Jentefotball og Kjelsåsakademiet

Jon Are Skarholt i Handelsbanken forteller at økt fokus på jentene i Kjelsås var en viktig faktor for videreføring av avtalen. 

- Vi er fornøyde med relanseringen klubben nå gjør på kvinnesiden, som har bidratt til at vi fortsetter samarbeidet. I tillegg ser vi at Kjelsås jobber fokusert med å tilby aktiviteter til alle, også de som har en utfordrende økonomi, sier Skarholt. 

 

Administrativ leder Martin Ovesen er glad for å ha Handelsbanken med videre. 

- Vi er kjempefornøyde med å fortsette samarbeidet. Det er moro å høre engasjementet deres for særlig jentefotballen og Kjelsåsakademiet. 

- Handelsbanken er en viktig samarbeidspartner for oss, sier Ovesen. 

 

Synlighet i lokalmiljøet 

Tilknytningen til Kjelsås Fotball bidrar til at Handelsbanken er synlige i nærmiljøet. 

- Det er viktig for oss å være synlige i lokalmiljøet å vise at vi er opptatt av det som skjer. Flere av kundene våre har tilknytning til Kjelsås, og da er det ekstra hyggelig å vise at vi er med og bidrar. 

- Vi ser frem mot videre samarbeid med fokus på mangfold, bredde og fine idrettsopplevelser med Kjelsås, avslutter Skarholt. 

Les mer om Handelsbanken Oslo Nord 

 

Vi ser frem til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.