Sesongoppkjøringen i gang for U19/17

Postet av Martin Berild Aspelund den 8. Feb 2024

Kapteinsteamet. Fra venstre: Adrian Østgaard, Aladdin Ahssain, Christian "Kikkan" Skar, Christoffer Rosén Olsen. 

Det nyetablerte U19/17-laget har startet sesongoppkjøringen, og på mandag endte det med 3-2 seier over KFUM-Oslo. Kalenderen viser kun februar, men laget har allerede møtt Korsvoll, Ski, Bærum og KFUM til treningskamper. Nå ser de frem til møte med flere interessante motstandere – ikke minst treningsleir til Spania i uke 8.  


Satser på lokale spillere 

Trener Anders Raa Søyland kan fortelle om at et lokalt forankret Kjelsås U19 er godt i gang med oppkjøringen til sesongen. 

- Vi har kommet godt i gang med oppkjøringen. Vi har hele veien ønsket å satse på lokale Kjelsås-gutter. 

- I tillegg har vi styrket oss noe med nye spillere inn. Totalen i U19/17 er 53 mann pr. i dag, og vi har fortsatt et par prøvespillere på felt. Med disse skal vi bekle tre kamparenaer i år. 

- Av treningskamper har vi allerede møtt Korsvoll og Ski. Forrige helg møtte vi 1.divisjonslaget til Bærum på Kadettangen i en god kamp som endte 1-1. På mandag ble det 3-2 seier mot KFUM, som også spiller 1.divisjon, sier Søyland.


Treningsleir i Spania

I vinterferien (uke 8) reiser hele U19/17 gjengen til Salou i Spania på treningsleir. 

- Dette er en treningsleir vi har sett frem til, og som vi kommer til å dra god nytte av når vi skal samkjøre mange nye lagkamerater - samt komme i god fysisk form. Der nede har vi kamper mot to lokale lag, noe som forhåpentligvis gir gutta en skikkelig test, sier Søyland.  

 

Oversikt over treningskamper: 

Søndag 11.februar - Nordstrand 2 (Grefsen stadion kl. 13:15)

Søndag 3.mars - Lyn (Grefsen stadion kl. 13:30)

Søndag 10.mars - Hasle-Løren (Grefsen stadion kl. 13:45)

Lørdag 16.mars - Haslum 

Søndag 17.mars – Årvoll 

I tillegg planlegges en treningskamp mot Ski før sesongstart rundt uke 15. 

Trenerteamet på U19 bestående av Anders Raa Søyland (venstre) og David Hovda (høyre) ser frem til fortsettelsen. 

- Treningshverdagen blir bare bedre og bedre. U19 begynner å se skikkelig solide ut, og er klare for det vi regner med blir et fyrverkeri av en sesong, sier David Hovda. 

- Vi bruker tiden mot sesongstart godt, og har allerede kommet godt i gang med å få på plass detaljene i forsvarsspillet vårt. I de neste ukene kommer vi til å legge et ekstra trykk på hvordan vi skal fremstå med ball. 

- Vi håper å framstå som angrepsvillige, med stor fart framover, allerede mot Nordstrand til helgen, avslutter Anders Raa Søyland. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.