Storseier over Nordstrand for A-lag Kvinner

Postet av Martin Berild Aspelund den 5. Feb 2024

A-lag Kvinner slo Nordstrand hele 9-0 i årets første treningskamp søndag kveld. Det nyoppstartede laget ser frem til en sesongoppkjøring med mange spennende kamper. Nå kan man også følge laget på deres helt egne konto på Instagram. 


Ryktet om et supert tilbud sprer seg

Spillende assistenttrener Amalie Rød opplever et økende engasjement rundt A-lag Kvinner. 

- Det har vært et stort engasjement, der vi har sett mange interesserte jenter som har lyst til å være med på dette prosjektet. Engasjementet øker bare mer og mer, da ryktene sprer seg om at Kjelsås Kvinner har et supert tilbud. 

Hovedtrener Joachim Phan kan røpe at brikkene nå begynner å falle på plass. 

- Troppen begynner å falle på plass, det er mange flinke og ivrige spillere som man ser har lengtet etter å få på seg fotballskoene igjen. Vi har signert 19 av spillerne vi skal ha med oss i år og vi jobber samtidig med å få inn flere. 

- Det har vært flere veldig positive sekvenser på trening og når denne gjengen finner hverandre enda mer på og utenfor banen trur jeg dette blir veldig bra, sier Phan. 


Storseier i første treningskamp

A-lag kvinner spilte sin første treningskamp mot Nordstrand søndag kveld på Grefsen Stadion. Det endte med målkalas og 9-0 seier til Kjelsås sitt nyoppstartede kvinnelag. 


Slik blir resten av sesongoppkjøringen for A-lag kvinner

11.2 - Korsvoll (20:00 - Grefsen stadion)

18.2 - Bislett (20:00 - Grefsen Stadion)

25.2 - Ullern (20:00 - Grefsen Stadion)

3.3 - Askim (17:30 - Askim KG)

13.3 - Grüner 13.3 (20:15 Dælenega KG)

7.4 Hasle Løren (20:00 Grefsen Stadion) 

11.4 Årvoll (20:00 Myrerfeltet)


- Vi har laget oss en egen Instagram. På den kontoen vil det komme oppdatering på kamper, spillerpresentasjoner og mye annet morsomt innhold. Det samme gjelder vår nye TikTok-konto, sier Rød. 


Her kan du følge Kjelsås Kvinner på Instagram


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.