Simen Stamsø Møller blir Sportssjef i Kjelsås Fotball

Postet av Martin Berild Aspelund den 1. Feb 2024

Simen Stamsø Møller er Kjelsås Fotball sin nye Sportssjef. Denne signeringen er et viktig skritt i retning av å styrke satsningen på klubbens unge spillere, både i bredde og topp. Simen går inn i rollen i halv stilling.


Målet er å bli flaggskipet innen spillerutvikling i denne delen av byen 

Den tidligere storscoreren er rangert på andreplass over spillere med flest mål for A-laget med sine 84 nettkjenninger. De siste to årene har han engasjert seg stadig mer sportslig. 

- Helt siden jeg noe ufrivillig måtte slutte med 2. divisjonsfotball i Kjelsås for syv år siden har jeg savnet fotballen. De siste to årene har jeg vært med litt i bakgrunnen, men da denne muligheten åpnet seg måtte jeg melde meg til tjeneste. 

- Målet vårt er å bli flaggskipet i denne delen av byen når det gjelder spillerutvikling. Det krever mye, både når det gjelder anlegg, trenerarbeid og frivillighet. 

- Jeg ser det store engasjementet og fotballgleden som blomstrer på banene her oppe, og tenker at dette kan bli supert. Vi må ikke være redde for å satse litt hardere enn vi har gjort, spesielt i ungdomsfotballen, sier Møller. 

 

Administrativ leder Martin Ovesen er glad for at Simen skal følge opp den sportslige aktiviteten i klubben. 

- Vi er veldig fornøyde med å få Simen på plass. Nå er det lagt til rette for en god oppfølging av alle våre medlemmer.  

- I 2024 skal lokalbefolkningen og Kjelsås sine medlemmer merke den positive effekten av den nye organisasjonsstrukturen, sier Ovesen. 

 

Mulig å bli skikkelig god her oppe

Simen Stamsø Møller er ikke lenger kun et kjent navn i Kjelsåsmiljøet. De siste årene har han blitt en anerkjent sportskommentator og podkaster hos TV2. Nå ser han frem til å kombinere dette med klubben som ligger hjertet hans nærmest – Kjelsås. 

- Å kombinere dette med jobb i TV 2 håper og tror jeg blir givende for alle parter. Jeg skal få nok å gjøre, men det er bare moro! 

- Jeg føler meg velsignet som både får jobbe med det aller beste og den fotballen som ligger mitt hjerte nærmest her på Kjelsås, sier Møller. 


Vår nye sportssjef ser tilbake på et hyggelig sportslig år i fjor og mener det viser at det er mulig å bli skikkelig god her på Oslos Tak. 

- I fjor hadde vi klubbrekord for antall 5-åringer som startet på fotball, samtidig som vi var i norgestoppen når det gjaldt spilletid for egenproduserte spillere på A-laget. I tillegg solgte klubben to fullblods Kjelsås-gutter til Eliteserien. 

- Dette viser at vi er mange og at det er mulig å bli skikkelig god her oppe. Jeg elsker denne klubben, og gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet, avslutter Simen Stamsø Møller.


Vi ønsker Simen Stamsø Møller velkommen!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.