Kristian Kleppe blir assistenttrener på A-laget

Postet av Martin Berild Aspelund den 21. Jan 2024

Kristian Kleppe går inn i trenerteamet til Eivind Kampen og blir ny assistenttrener på A-laget. Han kommer fra Skeid og har, til tross for sin unge alder, en spennende CV å vise til.


Trenertalent valgte Kjelsås

Det unge trenertalentet har jobbet med alt fra AKS for 6-åringer, WANG, akademiet, og trent ulike lag i ungdomsavdelingen til Skeid. Siden 2020 har Kristian vært en del av trenerteamet i OBOS-ligaen, og ledet rekruttlaget i NT-ligaen. 

Ved siden av klubbhverdagen har han hatt hovedansvaret for kretslaget til G2008, og er assistenttrener på G16-landslaget.  

- Etter flere gode samtaler med klubben har jeg følt meg skikkelig ønsket og fått et godt inntrykk av hvor klubben står og hvor den skal videre. Da var valget til slutt veldig enkelt, sier Kleppe. 

Administrativ leder Martin Ovesen er veldig fornøyd for å få Kristian med på laget. 

- Her har klubben fått tak i en verdifull ressurs som vi må forvalte godt. Kristian kommer fra en god utvikling i Skeid og ønsket å videreutvikle seg i Kjelsås. 

- Med Kristian får vi en dyktig, engasjert og dedikert trener som vil følge opp spillerne våre godt. Ved siden av rollen på A-laget/U21 vil Kristian kartlegge og følge opp klubbspillere fra 13-19 år, sier Ovesen.


Ønsker å bygge videre på den sportslige fremgangen

Med denne signeringen viderefører Kjelsås strategien med å rekruttere trenere fra Norges Idrettshøgskole. Denne våren fullfører Kristian masteren idrett og trenerrollen. Nå ser han frem til sin nye hverdag på Oslos Tak. 

- Kjelsås sett utenfra er en klubb som over tid har tatt jevnt med steg. Jeg har hørt veldig mye godt om kulturen her, så det gleder jeg meg virkelig til å ta del i. Jeg forventer at momentumet fra fjoråret blir brukt til å ta ytterligere sportslige steg. 

 - Jeg gleder meg til å bli kjent med spillergruppen, resten av trenerteamet og alle menneskene i klubben som bidrar med stort og smått, og som gjør at Kjelsås er Kjelsås, avslutter Kristian Kleppe. 

 

Vi ønsker Kristian Kleppe velkommen til oss! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.