Olav Øby klar for Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 12. Jan 2024

Olav Øby har signert for Kjelsås. 29 åringen kommer fra spill i den islandske klubben KR Reykjavik på øverste nivå. Han er kjent for sin presise dødballfot, og kommer inn portene på Grefsen Stadion med rikelig erfaring fra toppfotballen. 


En fantastisk signering for oss

Midtbanespilleren kommer opprinnelig fra Sarpsborg, og har hatt en innholdsrik karriere i norsk toppfotball. Øby står oppført med totalt 43 kamper i Eliteserien og 184 i OBOS-ligaen. 

 Hovedtrener Eivind Kampen beskriver overgangen som en fantastisk signering for Kjelsås. 

- Det er jo opplagt en fantastisk signering for oss. Vi har vært på utkikk etter å få inn litt mer erfaring i troppen vår denne vinteren, og dette er «bullseye» på den bestillingen. 

- Vi får inn en veldig energisk og treningsvillig spiller, med gode lederegenskaper som vil hjelpe de yngre spillerne masse. Øby har også ordentlig x-faktor med en fryktelig følsom fot.

- Han har med seg bøttevis med erfaring fra høyere nivå, og masse opplevelser og læring fra solide klubber, sier Kampen. 

- Kjelsås er en meget spennende og ikke minst varm klubb. Menneskene er herlige, og da ligger det til rette for deilige prestasjoner, utvikling og glede, sier Øby. 


Kjenner spillergruppa godt

Han har en master i coaching og idrettspsykologi fra NIH, og er en type som brenner for fotballen. Vår nysignering trente med oss i november etter han kom hjem fra Island, og kjenner spillergruppen godt fra før. 

- Olav har vært en venn av sjela i årevis, og vi har veldig mange vintertreninger sammen. Det betyr at vi kjenner hverandre godt, og begge parter vet hva man går til, sier Kampen. 

- Spillergruppa kjenner jeg godt. Masse sultne spillere hvor alle vil bli bedre, og en gruppe som unner hverandre gode ting. Det er et miljø man ønsker å være en del av, sier Øby. 

- Det er veldig kult for Kjelsås at Olav har tro på det vi holder på med, det gir masse energi inn i spillergruppa, og jeg gleder meg fælt til å komme i gang sammen på feltet, avslutter Eivind Kampen.Vi gleder oss til å følge Olav Øby i Kjelsås denne sesongen!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.