Kjelsås Senior Kvinner

Postet av Martin Berild Aspelund den 11. Jan 2024

Kjelsås Fotball starter seniorlag for kvinner. På første trening i Stadionhallen var flere tidligere Kjelsåsspillere i aksjon. Kamparenaene for Senior Kvinner denne sesongen blir 5. divisjon 11er, og en 7er-serie. Nå inviterer vi til åpne treninger! 


Et viktig signal til våre jentespillere

Jentefotballansvarlig Joachim Phan ser på etableringen av et seniorlag som sentralt for å beholde jentespillere i Kjelsås lenger, samt øke rekrutteringen på jentesiden.  

- Dette er viktig for å sikre god rekruttering i topp (senior) og bredde (barne- og ungdomsfotballen). Det sender et signal til jentene våre at det skjer noe i klubben også etter man har fylt 15 år.

- Ambisjonsnivået for sesongen er noe trenerteamet setter sammen med spillergruppen når vi har fått landet alle som skal være med. Det aller viktigste for oss er å etablere noe bærekraftig som kan utvikles gradvis i årene som kommer, sier Phan.


Stort engasjement

Administrativ leder Martin Ovesen opplever et stort engasjement rundt det som skjer på jentesiden i klubben. 

- Vi ønsker å vise at vi også satser på jentene i Kjelsås, og et A-lag vil være flaggskipet for denne satsningen. Det er veldig moro å se tidligere Kjelsåsspillere komme tilbake til klubben som seniorspillere. 

- Joachim har lagt ned et godt arbeid rundt rekrutteringen. Som Jentefotballansvarlig jobber han med å bygge en struktur, slik at jenter i alle aldre skal kunne spille fotball i Kjelsås. Senior Kvinner er et viktig steg mot det målet, sier Ovesen. 


Åpner for prøvespill - Ingen treningsavgift

Kjelsås Senior Kvinner har treninger mandag og tirsdag på Grefsen Stadion, og onsdag på Myrerfeltet. Alle treninger starter kl. 20:00 og er ferdig ca. 21:30. Dersom det blir for kaldt til å trene ute er Stadionhallen et alternativ. 

- Vi ser etter spillere i alle aldre som liker å spille fotball, avslutter Jentefotballansvarlig Joachim Phan. 

Styret i Kjelsås har bestemt at Senior Kvinner ikke skal betale noen treningsavgift i 2024.

 

Ønsker du å komme på prøvespill? Kontakt: phanjoachim1@gmail.com / Tlf: 909 35 919

Ny assistenttrener for Kjelsås Senior Kvinner vil bli presentert på hjemmesiden tidlig neste uke. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.