Midtstoppertalent forlenger med Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 28. Des 2023

Henrik Osnes har kommet til enighet med Kjelsås om å fornye kontrakten. Den lokale Kjelsåsgutten, født i 2005, ble tatt opp i A-stallen i fjor vinter og er nå klar for å fortsette utviklingen sin på Oslos Tak.  


Treningskultur og samhold

Henrik Osnes fikk sin første fulle sesong i voksenfotballen denne sesongen. I 4. divisjon ble det 19 kamper og hele fem mål fra midtstopperplass. Han trekker fram god treningskultur og samhold som nøkkelen til å ta videre steg, både individuelt og som lag. 

- Årets sesong var min første fulle sesong i voksenfotballen og jeg lærte derfor ekstremt mye. Jeg fikk også tatt store steg med tanke på utvikling.

- Vi har en veldig fin treningsgruppe med en god kultur. Dette er veldig viktig fordi det er det man gjør på feltet hver dag med gruppa som teller. I tillegg tar jeg med meg mange gode erfaringer fra årets sesong.  

- Neste sesong forventer jeg et like godt samhold i gruppa, slik som det var i år, for da er jeg sikker på at hver og en av oss kommer til å ta nye steg, sier Osnes. 

 

Stort potensial

Hovedtrener Eivind Kampen håper og tror at neste sesong blir et gjennombrudd for den unge midtstopperen. 

- «Big man Osnes» har fått seg noen virkelig sterke vaner når det kommer til treningsarbeid. Har veldig stort potensial i pasningsspillet sitt, og blir stadig bedre til å utnytte fysikken sin.

- Fortsetter han å jobbe som i 23, så skal dette bli fryktelig bra til slutt, sier Eivind Kampen. 


Vi gleder oss til å følge Henrik Osnes også neste sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.