Kristian Eriksen klar for Kjelsås

Postet av Martin Berild Aspelund den 14. Des 2023

En av Postnord-ligaens mest toneangivende spillere denne høsten, Kristian Eriksen, er klar for Kjelsås. Eriksen ble hentet til nedrykkstruede Fløy-Flekkerøy i sommer og bidro sterkt til at laget holdt plassen, som lagets toppscorer med 10 mål på 12 kamper. Nå er det klart - vi får se storscoreren i Kjelsåsdrakt neste sesong. 


En av Postnord-ligaens mest innflytelsesrike spillere 

Det var naturlig at flere klubber var på banen for å sikre seg signaturen til Frolandsgutten etter et oppsiktsvekkende sterkt 2023, og vi er desto gladere for at valget falt på Kjelsås. Før ankomsten til Fløy-Flekkerøy stod han oppført med totalt 20 mål på 14 kamper for Express denne våren. 

Inn portene på Grefsen Stadion kommer en klassisk nier – en målfarlig spiller som tilbyr konstant bakromstrussel. Hovedtrener Eivind Kampen er svært fornøyd med sin nye signering. 

- Kristian ankom Fløy før høsten og var helt sikkert en av Postnord-ligaens mest innflytelsesrike spillere denne sesongen. På 12 kamper ble det 10 mål og 23 poeng.

- Han er en spiss det stinker mål av, som også gir laget sitt masse energi gjennom en herlig intensitet og tilstedeværelse. 

- Jeg fulgte høsten til Kristian veldig tett, med stadig økende vannstand i munnen, og kunne ikke vært mer happy for at han nå er en av oss. Svær julegave til Oslos Tak, sier Eivind Kampen. 


Vi ønsker Kristian Eriksen velkommen til oss! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.