Jentefotballansvarlig i Kjelsås Fotball

Postet av Martin Berild Aspelund den 1. Des 2023

Kjelsås Fotball har gleden av å presentere Joachim Phan som Jentefotballansvarlig. Joachim har tidligere erfaring, blant annet som spillerutvikler og assistenttrener for Fredrikstad FK kvinner, samt akademiansvarlig på jentesiden i FFK. Vi har lenge hatt et ønske om å styrke jentefotballen i Kjelsås, og med Joachim som Jentefotballansvarlig får vi en dedikert person til å videreutvikle akkurat dette.


Kompetanseheving på jentesiden i Kjelsås 

Joachim Phan har erfaring fra flere ulike roller i Fredrikstad, i tillegg til UEFA B-lisens og UEFA Youth B-lisens. Viktigst er det at vi får inn en person som vil være sentral i å løfte jentefotballen i klubben på tvers av årganger.  

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som jenteansvarlig i Kjelsås. Klubben har et kjempepotensial, og jeg ser frem til å legge til rette for at jentene kan utvikle seg, nå sine mål, og bli så gode som mulig, sier vår nye jenteansvarlig Joachim Phan.

- En av mine viktigste oppgaver blir å få etablert «Kjelsåsstigen», fra barnefotball til seniorlag, slik at jentene kan fortsette i Kjelsåsdrakten også etter J15, sier Phan. 


En gledens dag for jentefotballen  

- Dette markerer virkelig en gledens dag for jentefotballen i Kjelsås Fotball. Joachim Phan har nå signert som jenteansvarlig, og vi ser fram til å ha ham på laget, sier styreleder Dag Vestlund.

- Med denne signeringen er vi optimistiske med tanke på utviklingen av jentefotballen i klubben. Tross sin unge alder har Joachim en bred bakgrunn, med mange års erfaring både som klubb- og kretsansvarlig, sier Vestlund.

Joachim vil ha treneransvar for J13- og U15-gruppen, samtidig som hans hovedoppgave er å bedre tilbudet for jentene i Kjelsås. 

- Vi skal fortsatt være en utviklingsklubb som ikke står i veien, men heller støtter våre spillere når Toppserieklubber viser interesse, og når spilleren er moden for det, sier Joachim Phan. 

- Det er mange oppgaver å løse i tiden som kommer i klubben vår, og vi vil gi Joachim all mulig støtte og hjelp for å legge forholdene best mulig til rette for alle våre jentespillere, avslutter styreleder Dag Vestlund.


Vi ønsker Joachim velkommen og ser frem til at han starter sitt gode arbeid i Kjelsås etter nyttår.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.